nepřihlášený uživatel napisał:
Zdravím.Jsem v takove zapeklite a zdanlive bezvychodne situaci. :) Snazim se vybrat auto do rekneme +- 35tis. Kč. Spotreba me prilis nezajima, protoze nas rocni najezd neni velky. Potrebujeme v podstate vuz, ktery by nss dopravil z bodu A do bodu B (obcas), na nakupy a takove to male jezdeni a kdyz bude potreba, odveze na tyden 4 lidi na chatu. Pritelkyne by rada kombik. Pozadavkem je tedy hlavne spolehlivost auta, tj. aby proste jezdilo a nic se nekazilo a nesypalo.Skloubit tohle vsechno do 35 tis. Kč se zda byt jako velky orisek, tak jsem prisel sem s prosbou o pomoc... Co mi tak vyslo, zajimaly by me tyto auta:Nissan PrimeraVolvo V40Volvo V70Subaru ImrezaO vsech si myslim, ze by to mohly byt spolehlive vozy (samozrejme zalezi na motorech), jsou to kombiky a videl jsem i kusy za takovou cenu. Je realne neco takoveho najit, nebo bych mel hledat jinde, nebo radsi posetrit? :) Diky za pomoc...
Nissan Primera v dobrém stavu je odpověď na všechny Vaše požadavky - ovšem s benzínovým motorem. Pozor na korozi. Volvo bude drahé a Impreza není kombík.
Ale obecně za 35 tisíc hledejte prakticky jakékoliv auto se známou minulostí - udržované. Rozhodně nic anonymního a raději od soukromé osoby. Jednak uvidíte s kým máte tu čest a jednak bude auto osvobozeno od marže bazaru.