anonym napisał:
Já slyšel, že motor D5 dokáže jezdit v pohodě kolem 6,5L. To není pravda? A ty jízdní vlastnosti-já sem s tím kousek jel, a takové poznatky teda nemám. Jel sem i po kolejích (Brno Údolní), kde s jiným autem je to utrpení, a opravdu paráda. Žádné zvuky od kol sem neslyšel. Malý rejd to ale opravdu má. Je to zřejmě daň za V5. S60 je celkem hezké auto, prostor vepředu úžasný, vzadu je to širší oktávka. S60 plánuji koupit, tak rok 04, nájezd kolem těch 100tkm, a pokud možno přímo někde ve volvu. Chc...
Já S60 vlastním, přesněji D5, a je to naprosto skvělé auto, nevím kde předchozí pisatel bere zkušenosti se "špatnými" jízdními vlastnostmi, ale já tu zkušenost nemám, ba naopak...auto drží v zatáčce jak "přibité" a gumy hvízdaj jen při rozjezdu, když na to šlápnu
Na to, že je to diesel je to hodně svižné. A to super odhlučnění, typické chrochtání dieselů je pro tento motor naprosto cizí, a i při jízdě po dálnici je hlučnost v kabině minimální...spotřeba je kolem těch 6,5l/100km, takže také super a to se nemusíte ani moc krotit..jediné negativum je nedostatek místa pro nohy cestujících vzadu...celkově vzato Vám mohu Volvo S60 D5 jen a jen doporučit, to auto se vážně povedlo a je to krasavec