0
powrót

diskuze k tématu: Touran nebo Passat

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit
ondran
ilość wystąpień4
data registracji10.11.2020
Piątek 30.07.2021 23:44, Touran nebo Passat
Zdravím, potřeboval bych prosím poradit s výběrem auta. Už jsem tu jedno téma dřív zakládal, ale výběr se změnil.

Přemýšlím nad koupí VW Touran nebo Passat, ročníky 2010-2014, 2.0 diesel. Jsme rodina s jedním dítětem (1,5 roku) a počítáme i s druhým. Celkem dost cestujeme a taháme sebou všechno možný, včetně kočáru, tříkolky atd. Cesty po městě minimálně.

Můžete mi poradit z pohledu velikosti kufru a jízdních vlastností? Touran má tabulkově větší kufr a je dost variabilní, ale je kratší, tak mě zajímá, jak je to s praktičností. Jde mi hlavně o to, abych tam nemusel skládat zavazadla jako tetris a aby se v pohodě vešel kočár. A pak jízdní vlastnosti - u obou aut počítám s poněkud sterilní jízdou, ale rád bych znal vaše názory. O něco víc se mi celkově líbí Touran, asi hlavně kvůli vnitřní variabilitě a taky manželce by se jí s ním asi líp jezdilo, protože je kratší a čekám lepší výhled.

Moc díky!
reagować
PajaC
ilość wystąpień16
data registracji19.05.2021
Sobota 31.07.2021 11:41, RE: Touran nebo Passat
cytat:
reakce na: ondran, 30.07.2021 23:44 (Zdravím, potřeboval bych prosí ...)

Co se svezení týká, není nad osobní zkušenost. A když tam budete, omrknete i kufr. Ono s tabulkovou velikostí se dost kouzlí, občas výrobci kalkulují i s různými dutinami pod dnem kufru apod., což potom třeba při přepravě kočárku/ů, koloběžek apod. nelze využít. Nevím, odkud jste, ale koncern má svoje "bazarové" stránky Dasweltauto a nějaký jejich showroom najdete ve spoustě měst.
reagować
PajaC
ilość wystąpień16
data registracji19.05.2021
Sobota 31.07.2021 11:41, RE: Touran nebo Passat
cytat:

Co se svezení týká, není nad osobní zkušenost. A když tam budete, omrknete i kufr. Ono s tabulkovou velikostí se dost kouzlí, občas výrobci kalkulují i s různými dutinami pod dnem kufru apod., což potom třeba při přepravě kočárku/ů, koloběžek apod. nelze využít. Nevím, odkud jste, ale koncern má svoje "bazarové" stránky Dasweltauto a nějaký jejich showroom najdete ve spoustě měst.
reagować
Radekradek
ilość wystąpień1
data registracji21.05.2023
Niedziela 21.05.2023 12:17, RE: Touran nebo Passat
cytat:

Zdravim. Resim uplne to stejne. Jak to, prosim, nakonec dopadlo?

Diky
Radek
reagować
Petr S
ilość wystąpień1250
data registracji28.11.2008
Wtorek 23.05.2023 00:12, RE: RE: Touran nebo Passat
cytat:
reakce na: Radekradek, 21.05.2023 12:17 (Zdravim. Resim uplne to stejne ...)

Obecně, pokud chcete vozit 2 děti v autosedačkách na ISOFIXech a občas svézt ještě jednu osobu vzadu, tak je lepší MPV, tedy Touran. MPV mívají 3 samostatná sedadla a doprostřed nebo na kraj si ještě někdo celkem pohodlně sedne.

Pokud dáte 2 sedačky na ISOFIX do běžného auta, tak si většinou doprostřed už nikdo nesedne, protože ISOFIXy jsou blízko u sebe. Pokud připevníte autosedačky na pásy, tak i v běžném autě si ještě nekdo uprostřed sedne, ale je to trochu méně bezpečné než ISOFIX, nouzově se to dá.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.