David V napisał:
Ségra používá Tiguana s 2.0 TDI a DSG cca rok a půl. Koupili nějakou předváděčku za 6 kil, ale má s ním otravné problémy. Motor i převodovka jsou zatím v pořádku (chtělo by se říct: aby ne u zánovního auta), ale spousta komfortních prvků výbavy neskutečně zlobí:Např. mají na záruky vyměněný celý panel klimatizace, blbne jim parkovací kamera s čidlama, takže se na to nedá spolehnout, potom je často zlobí funkce inteligentního svícení, prostě takové drobnosti, které sice nebrání použití, ale otravují život. Servis jim neumí pomoci, protože jde o nahodilé chyby, které nelze na vyžádání předvést.A ještě z5 k tomu motoru. Nezlobí, ale začala se ztrácet chladicí kapalina, tak jsem zvědav, co z toho vyleze.Mám nějak pocit, že VW zamířil z vrcholu přímo do propasti...
Jo ono to vw není co bývalo, brácha má firemní caravellu a je to to samé - motor v pohodě, ale pořád nějaké drobnosti - zavírání dveří, stahování okýnek, problémy s klimou atd.. Naproti tomu mají ještě scudo a to je bezproblémů , ale to už jsem kdysi psal.