anonym napisał:
Proč se toho TDi tak zastáváte? Vy fakt netušíte, že končí? že ho odepsal i jeho výrobce? Common rail nepotřeboval větší objem, i levné 1.9 v alfě se samozřejmě 1.9 vw vyrovnalo. Ten 2.2 HDi od PSA a 2.2 D od Hondy patří jen mezi nejlepší motory vůbec. To jsem zase nevymyslel já, ale odborníci na motory. Proč si myslíte, že tomu rozumíte líp? Jel jsem jak 1.9 TDi tak Hondou tak 2.2 HDi a udělejte to taky a až PAK se hádejte.
Nevím jestli jste četl všechny příspěvky zde(už jich je docela dost) a taky v těch anonymech se člověk těžko vyznává.Ale nepodepisují se ostatní,nechce se mi taky.
Už jsem ale napsal,že se TDI nezastávám,nejsem jejich příznivec ( preferuji vysokoobjemové benziny) a to že od roku 2003,2004 byly překonaný jsem sám napsal.
Chtěl jsem jen naznačit,že není vše tak černobílé jak si plno lidí myslí. Ještě na počátku tohoto desetiletí nebyly common raily tak vychytaný aby výrazně převálcovaly TDI,takže pokud někdo uvažuje o koupi naftové ojetiny ve věku 5 - 8 let, bude ještě TDI hrát ve výběru nezanedbatelnou roli.
TOM