TOM napisał:
Cena je přece vždy otázkou poptávky a nabídky. Já vůbec neznám situaci na trhu v Jihoafrické republice (vy ano?), ale pokud to tam ti studenti za 250tis kupují, tak nevidím důvod prodávat to levněji. Proč jako?
JAR je opravdu poněkud netypická země, obzvláště když prakticky všechna auta je potřeba dovéz přes půl zeměkoule (proto ta "relativně" vysoká cena). Mě spíše zaujalo to "maličký Golf". Tohle může prohlásit jen blbec, který automobilkám žere každogenerační "zvětšení" rozvorů. Ano, das noje golf sechs má rozvor jako tehdejší pašík, ale vevnitř je méně místa, než v první generaci. Pro pochopení problému dnešních aut doporučuji přesednout s O2 do Favorita a pohodlně se usadit. Člověk zjistí spousty zajímavých věcí (kromě lidí s nádorem na mozku s názvem "crash hvězdičky, měkčené plasty a nepopsatelná uživatelská příjemnost"). Já osobně mít dvestěpadesát boulí a mít možnost koupit pět let ojetýho zaručeně nebouranýho golfa 5 fplný palbě a dechtu se zaručenýma 120 tis km, zakoupím sobě raději nového veterána G1. Ale komu není rady, v apatyce nekoupí. howg...