cytat:
reakce na: GSX1100G, 08.09.2020 10:50 (Celkem užitečná recenze, ale c ...)
To je přesně důvod, který mě odrazuje od nákupu nového auta - kompromisy. U ojetého jsou nutnost, ale tam se s tím počítá, bývá to zohledněno v ceně, a když je dost času na výběr (fakt roky), tak jich nemusí být tolik.
Jenže u nového už v konfigurátoru je to k vzteku. Chcete jen něco, ale musíte skočit do jiné výbavy, a tak dostanete spoustu kravin, které vyloženě nechcete a cena skočí nesmyslně. Dostal jsem možnost si nakonfigurovat služební buď Passat nebo Superb za celkem slušný budget. Možná jsem blázen, ale benefit jsem odmítl, protože jsem si nebyl schopen nakonfigurovat auto podle mých představ, neměl spoustu kravin navíc a stejně se nedostal ne specifikaci 10 let staré Insignie. Když jsem si spočetl, kolik by mě ten benefit ročně stál se všemi kompromisy, rozhodl jsem se si Insignii nechat a ty prachy vrazit do servisu. Je to asi poslední šestiválec, který si chci užít, když tak sleduji kam se ten automobilový svět ubírá...
Na těch autech ze staré školy fakt oceňuji, že pro důležité funkce mají kolečko nebo tlačítko, a že se hezky čitelného displaye nemusím dotýkat...jak tady nedávno psal Zdeny60 o Mondeu.