David V napisał:
Zmetek, jinak se to nedá nazvat. Zaráží mě ovšem na recenzi, že na jednom místě recenzent poplival geometrii kvůli sjíždění gum a na konci vyzdvihl podvozek, za výborné vlastnosti.
V dnešní době výrobci dělají krok zpět v tom, že nové motory spotřebovávají olej. Podle mě se olej z motoru ztrácet nemá a úbytky litr na 1000 u motorů z 80. a 90. let znamenaly blížící se GO motoru. Dnes to klidně výrobce napíše do manulálu, že úbytek až 1l/1000km není na závadu. Zajímalo by mě, jestli tyto úbytky za...
VW Golf a tohle? To se až nechce věřit, že ikona takhle blbne 8-). Ale vážně, jezdím autem negermánského původu, co by mělo dle recenzí atd. žrát i trávu kolem silnice a téct kudy může. A ono ejhle, neteče a ani olej nekonzumuje. Nevím, jestli je v pořádku když motor "žere" i olej, ale litr na 1000 km??? Tak to bych měnil olej po ani ne 5000 km, což je polovina k motoru hodně přátelského intervalu. Jsem přítel svého auta i motoru, ale toto bych nebyl ochoten dělat. U nového o to méně, u nového VW za víc jak 600 tKč už vůbec ne!!!