diskuze k tématu: V Moskvě zloději "loví" nejdražší automobily
kategorie zaszeregowania tematu:
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.11.2007 04:54,
připadám si jak u debilů...Motoristický server dá informaci, která obsahuje paskvil, že Cayenne je "džíp".No to je zhovadilost...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.11.2007 07:14,
RE: bez předmětu
anonym napisał: připadám si jak u debilů...Motoristický server dá informaci, která obsahuje paskvil, že Cayenne je "džíp".No to je zhovadilost...
...pokud sis nevsimnul, tak clanek je prevzat od jineho zdroje.....tudiz si jdi stezovat autorovi.......
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.11.2007 10:20,
anonym napisał: připadám si jak u debilů...Motoristický server dá informaci, která obsahuje paskvil, že Cayenne je "džíp".No to je zhovadilost...
...a když nechal běžet motor, tak nezamknul dveře... To jsou dedukce...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.11.2007 11:36,
anonym napisał: ...pokud sis nevsimnul, tak clanek je prevzat od jineho zdroje.....tudiz si jdi stezovat autorovi.......
všimnul jsem si.to s tím nemá nic společnýho...mají takovou blbost přepsat....
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.11.2007 15:03,
Pepe napisał: ...a když nechal běžet motor, tak nezamknul dveře... To jsou dedukce...
mal som staru Omegu a tam to slo ,nehat bezat motor a zamknut zvonku auto
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.11.2007 18:15,
anonym napisał: mal som staru Omegu a tam to slo ,nehat bezat motor a zamknut zvonku auto
jo a já jsem měl civica kde u kterého když jsem po nastarování výtáhnul klíček tak motor běžel...Majitel předemnou to nějak upravil a bylo to fakt machrovinka :)
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 17.11.2007 08:00,
anonym napisał: jo a já jsem měl civica kde u kterého když jsem po nastarování výtáhnul klíček tak motor běžel...Majitel předemnou to nějak upravil a bylo to fakt machrovinka :)
A má to nějaký logický důvod, kromě likvidace katalyzátoru? Ať žije nezávislé topení....
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 17.11.2007 20:01,
Pepe napisał: A má to nějaký logický důvod, kromě likvidace katalyzátoru? Ať žije nezávislé topení....