Petr S napisał:
Mně stačí už jen to, že místní obecní policajti dost často měří 40tku mezi poli, kde kolem není ani chodník. A ceduli že měří schovávají zásadně za tlustý strom, takže není vidět. Vždy se mi otevírá kudla v kapse když tohle vidím. Pokud mě někdy chytnou jak jedu 55, tak odmítnu uznat přestupek jelikož cedule měření není dobře vidět. Pokud by měřili v centru obce, kolem přechodů a chodníků tak s tím problém nemám. Ale proč měřit 40 mezi poli?
Souhlasim, že často měří na místech úplně nesmyslně. Já bych to udělal tak, že by policie dostala civilní barvy na auta a jezdili by s kamerou normálně v provozu. A nepokutovala by za blbosti tipu překročení rychlosti o pár km/h, ale za ty skutečně nebezpečný přestupky by trestala - bezhotovostně, aby se nedalo uplácet. Tim bych začal, ale ono chce zapracovat na všem, značky, zákony, silnice, autoškoly.. Ale abych se vrátil k tomu volání, mě přijde bonzování radarů tak dětinský a hloupý, něco jako " pozor tam sou ti ošlkiví a zlí policajti, co nás jen šikanujou".