0
powrót

diskuze k tématu: koupě vozu asi SUV

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, japonská vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 26.03.2013 14:33, koupě vozu asi SUV
Prosím o radu,t.č. jezdíme v Superbu čxč dsg,vše dobré,uvažuji v důch.věku nad SUV a jedná se nám o doporučení - naš požadavek je asi - diesel,4x4, autom.př., měkčí podvozek,vyhř.sedačky + volant,komfortní /oblast Jesenicka/ kde tento základ musí být.
Dodám,že Q5 audi je poměrně tvrdá - odzkoušeno.Děkujem za Váš názor a ještě co se týká ceny - nějaký průměr
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 26.03.2013 14:40, koupě vozu asi SUV
Jen doplnuji původní dotaz na SUV,že jsem neuvedl asi naši představu značek

- Rande Evoque,Toyota RA,Santa Fé .............ostatní nechám na doporučení - jen pro dva a komfort.
reagować
David V
ilość wystąpień2067
data registracji16.05.2007
Wtorek 26.03.2013 14:55, RE: koupě vozu asi SUV
nepřihlášený uživatel napisał:
Prosím o radu,t.č. jezdíme v Superbu čxč dsg,vše dobré,uvažuji v důch.věku nad SUV a jedná se nám o doporučení - naš požadavek je asi - diesel,4x4, autom.př., měkčí podvozek,vyhř.sedačky + volant,komfortní /oblast Jesenicka/ kde tento základ musí být. Dodám,že Q5 audi je poměrně tvrdá - odzkoušeno.Děkujem za Váš názor a ještě co se týká ceny - nějaký průměr

Zkusil bych Porsche Cayenne, s tím nemůžete šlápnout vedle. Nafta Vám nějakou korunu oproti benzínu uspoří. Do nějakého průměru se s cenou určitě vejdete.
reagować
JirkaRS
ilość wystąpień13
data registracji11.12.2011
Wtorek 26.03.2013 19:32, RE: koupě vozu asi SUV
Jen doplnuji původní dotaz na SUV,že jsem neuvedl asi naši představu značek - Rande Evoque,Toyota RA,Santa Fé .............ostatní nechám na doporučení - jen pro dva a komfort.

Bože

V tom případě ti doporučuji Ladu Nivu
reagować
Reno
ilość wystąpień1352
data registracji30.03.2010
Wtorek 26.03.2013 20:16, RE: koupě vozu asi SUV
Jen doplnuji původní dotaz na SUV,že jsem neuvedl asi naši představu značek - Rande Evoque,Toyota RA,Santa Fé .............ostatní nechám na doporučení - jen pro dva a komfort.

Rande Evoque

reagować
Kojot027
ilość wystąpień111
data registracji02.01.2011
Środa 27.03.2013 08:31, RE: koupě vozu asi SUV

Ten rozptyl je pekelný. Nový asi ne, že nebo se pletu?. Pokud preferuješ komfort tak si dej rande s Range Evoque. To samý ti splní Toyota Landcruiser. Případně nějaký ameriky typu Escalade...
Ale když čtu dotaz znovu, tak podle mne něco chybí, nebo nevíš co chceš..
reagować
Reno
ilość wystąpień1352
data registracji30.03.2010
Środa 27.03.2013 11:50, RE: koupě vozu asi SUV
Prosím o radu,t.č. jezdíme v Superbu čxč dsg,vše dobré,uvažuji v důch.věku nad SUV a jedná se nám o doporučení - naš požadavek je asi - diesel,4x4, autom.př., měkčí podvozek,vyhř.sedačky + volant,komfortní /oblast Jesenicka/ kde tento základ musí být. Dodám,že Q5 audi je poměrně tvrdá - odzkoušeno.Děkujem za Váš názor a ještě co se týká ceny - nějaký průměr

Chcete nové nebo ojeté? Kolik najezdíte? Co je to "nějaký průměr"?

reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.