0
powrót

diskuze k tématu: Světový automobilový trh se potácí v nejistotě

kategorie zaszeregowania tematu:
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 12.11.2008 00:11, A co dál???
Dokud nedojde na drastické snižování cen nových aut,tak se situace lepšit určitě nebude.Nemluvě o konkurenci v ojetých autech..
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 12.11.2008 09:35, RE: A co dál???
Marcus napisał:
Dokud nedojde na drastické snižování cen nových aut,tak se situace lepšit určitě nebude.Nemluvě o konkurenci v ojetých autech..
na ty ojetiny jsem zvědav. Už dneska je skoro lepší koupit nové, než zánovní. Kdo před časem vykoupil hodně ojetin, může hodně rychle a tvrdě dopadnout....AAA?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 12.11.2008 10:28, Banky
Proč sakra někdo nalívá státní peníze do bank? Copak banka někdy někomu něco dala zadarmo, aby dostala peníze daňových poplatníků. Toto je xindl non plus ultra. Zkrachovalí bankéři patří na dlažbu stejně, jako se to stane komukoliv jinému, kdo zkrachuje. Mě když vyhodí, tak mi dluhy taky nikdo nezaplatí.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 12.11.2008 13:54, RE: Banky
David V napisał:
Proč sakra někdo nalívá státní peníze do bank? Copak banka někdy někomu něco dala zadarmo, aby dostala peníze daňových poplatníků. Toto je xindl non plus ultra. Zkrachovalí bankéři patří na dlažbu stejně, jako se to stane komukoliv jinému, kdo zkrachuje. Mě když vyhodí, tak mi dluhy taky nikdo nezaplatí.
Peníze se do bank nalévají proto, aby vinou špatných manažerů na dlažbě resp. na ulici neskončili běžní střadatelé, kteří jsou ohroženi.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 12.11.2008 14:24, RE: Banky
radim napisał:
Peníze se do bank nalévají proto, aby vinou špatných manažerů na dlažbě resp. na ulici neskončili běžní střadatelé, kteří jsou ohroženi.
Takže řešením je:
a) strožok - neochrání proti lupičům a pádu měny
b) nemovitosti - relativně stabilní
c) zlato - relativně stabilní, ale neochrání proti lupičům

A co takhle, kdyby špatní manažeři spláceli své škody celý život, aby se měli důvod zastřelit, jako to bývalo v hodně dávných dobách při bankrotu obvyklé. Takový manažer by měl dostat práci jedině u pásu.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 12.11.2008 17:05, RE: Banky
David V napisał:
Takže řešením je:
a) strožok - neochrání proti lupičům a pádu měny
b) nemovitosti - relativně stabilní
c) zlato - relativně stabilní, ale neochrání proti lupičům

A co takhle, kdyby špatní manažeři spláceli své škody celý život, aby se měli důvod zastřelit, jako to bývalo v hodně dávných dobách při bankrotu obvyklé. Takový manažer by měl dostat práci jedině u pásu.
Chápu, že se ti to nelíbí, mně také ne. Bouhužel jako vlastník účtu jsem závislý na solidnosti , morálních kvalitách a manažerských schopnostech lidí, kteří banku vedou. K čemu mi bude, když stát bane v krizi nepomůže, manažer se zastřelí nebo to někdo udělá za něho a já přijdu na mizinu?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 12.11.2008 21:11, RE: Banky
radim napisał:
Chápu, že se ti to nelíbí, mně také ne. Bouhužel jako vlastník účtu jsem závislý na solidnosti , morálních kvalitách a manažerských schopnostech lidí, kteří banku vedou. K čemu mi bude, když stát bane v krizi nepomůže, manažer se zastřelí nebo to někdo udělá za něho a já přijdu na mizinu?
Ale jo, beru, taky mám love v bani, ale ta představa, že za to ještě platím podruhé kvůli neschopnosti někoho jiného, ta mě žere.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 12.11.2008 21:58, RE: A co dál???
Pepe napisał:
na ty ojetiny jsem zvědav. Už dneska je skoro lepší koupit nové, než zánovní. Kdo před časem vykoupil hodně ojetin, může hodně rychle a tvrdě dopadnout....AAA?
No zrovna AAA by to asi přál nejeden napálený zákazník)) Schválně znáte někdo spokojeného zákazníka? Já znám asi 8 a spokojen není nikdo, snad jen ti pitomci, co jim dělali reklamu- velryba Pawlovská a další blbouni))
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 12.11.2008 21:58, RE: Banky
David V napisał:
Ale jo, beru, taky mám love v bani, ale ta představa, že za to ještě platím podruhé kvůli neschopnosti někoho jiného, ta mě žere.
Řešením (uznávám že krajním) jak na to vyzrát, je zadlužit se. Dluhy ti nikdo nesebere, ak když jo, tak jedině dobře. P.S.: A když dluh, tak na bydlení, to dá rozum...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 12.11.2008 22:00, RE: Banky
radim napisał:
Každá banka je jištěna další bankou, takže se to v podtsatě stát nemůže.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 12.11.2008 22:01, RE: Banky
Pepe napisał:
Řešením (uznávám že krajním) jak na to vyzrát, je zadlužit se. Dluhy ti nikdo nesebere, ak když jo, tak jedině dobře. P.S.: A když dluh, tak na bydlení, to dá rozum...
No jo, ale českej Lojza si půjčí i na DVD přehrávač.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 13.11.2008 09:57, RE: Banky
Pepe napisał:
Dluhy nemám a jsem tomu rád. Doufám, že tento stav bude dlouho udržitelný.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.