nepřihlášený uživatel napisał:
Dobrý den, potřebuji auto pro rodinu, které nás doveze jak k moři tak na hory a vejde se do něj vše co sebou potřebujem. Proto jsem vybral tyto auta Subaru tribeca - Mazda CX9, cena kolem 350 000kč, naše současné auto je Mazda 6 a jsme velice spokojeni až na to, že velice rezne a nevejde se do ní vše co potřebujem na výlet. V pozadí je ještě výběr ( Lexus RX a Jeep). Většina tvrdí, že pro rodinu stačí kombík popřípadě MPV, ale vyšší posaz, bezpečí a možnost dostat se v klidu na hůř dostupná místa mi nahrává pro tato auta. Svezení v těchto autech bylo nádherné, můj dotaz je, které z nich, uvítám každou radu. U Mazdy mám strach z reznutí. Předem všem děkuji
Předně si nemyslím že uvedené auta jsou prostornější než kombik střední třídy, takže pokud se nevejdete do Mazdy 6 nebude to o moc lepší. Konkrétně Lexus rx400 je super auto, ovšem ve třídě má snad nejmenší interier. Touareg je prostornější a sám prodejce ho přirovnává prostorností k passatu.
Subaru Tribeca se prý nekamarádí s plynem, k čemuž jistě časem dojdete.
Pokud bych chtěl velké prostorné SUV šel bych cestou US cars na plyn nebo koupil Infinity. Taky neni zrovna velké, ale je aspon krásné.