0
powrót

diskuze k tématu: Bezpečné auto-jaké koupit?

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, japonská vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 13.02.2013 13:54, Bezpečné auto-jaké koupit?
Dobrý den.
Plánuji nákup ojetého vozu, který bych si rád ponechal delší dobu. Mám 1 mládě a v blízké budouctnosti bychom rádi přidali další. Bydlím na předměstí Prahy, jezdím převážně v městském provozu cca 12 000 km/rok, proto by se mělo jednat o benzín - manuál. Cenu mám navrženou do 200 000 (ale neni to strop). Drobnou údržbu na autě si rád dělám sám. Potřebuji spolehlivého pracanta (rekonstrujeme dům), který se mi za dobrou pěči odvděčí spolehlivostí a nízkými provozními náklady. Nebráním se starším kouskům, ale to asi nejde ruku v ruce s požadovanou bezpečností :(
Krytéria výběru jsou:
1) bezpečnost
2) spolehlivost - nízké provozní náklady
3) prostor
4) radost z auta
Po výběrovém řízení mám favorita Subaru forester (2004). Poraďte mi prosím nějaké další alternativy. Děkuji a přeji hezký den.
reagować
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Poniedziałek 11.03.2013 22:25, Re:
Dobrý den. Myslím si, že Vámi navrhovaný Forester velmi dobře splní to, co od auta očekáváte. Za cenu kolem 200 tis. Kč lze sehnat zachovalý exemplář, který Vám bude při dobré údržbě sloužit dlouho. Auto nabízí velmi dobrou bezpečnost a velkorysý prostor uvnitř, benzínové motory jsou spolehlivé (je ale nutné počítat s vyšší spotřebou, což lze řešit přestavbou na LPG) a díky pohonu 4x4 může být jízda zvláště v zimním období velmi zábavná.
reagować

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.