0
powrót

diskuze k tématu: Spolehlivé auto na krátké trasy - cena do 250 tis. Kč

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, typ vozidla, osobní
blazkovak
ilość wystąpień1
data registracji15.01.2025
Środa 15.01.2025 08:05, Spolehlivé auto na krátké trasy - cena do 250 tis. Kč
Dobrý den,
vím, že na toto téma je tu několik diskuzí, ale ráda bych zkusila štěstí a poradila se ještě takto extra.
Za den najezdím okolo 30km, tyto jízdy jsou převážně do práce, z práce, pro syna do školky, na nákup a domů. Občas auto absolvuje delší trasu, tedy okolo 60km, například k doktorovi nebo něco podobného, ale to je tak jednou do měsíce.
V současné chvíli mám Suzuki Swift, r.v. 2007, který sloužil poctivě a bezproblémově 14 let, ale po 250tis. km už pomalu dosluhuje :) navíc čekáme dalšího člena rodiny, takže by bylo vhodné mít trochu větší auto.
Máme novou Hyundai i30 kombi, která nám jako rodinný vůz naprosto vyhovuje, ale na tyto mé popojížďky je to zbytečně velké a nechceme tím nové auto trápit.
Auto, které nyní hledáme by mělo splňovat tyto parametry:
Rok výroby nejpozději od 2014, ideálně novější.
Cena do 250 tisíc.
Kufr, kam se vejde kočárek.
Trochu vyšší posezení, jako v případě Suzuki. Není potřeba SUV, Swift mi v tomto případě vyhovoval, ale Hyundai je na mě šíleně nízká a mám trochu problém se zády, takže nalézání/vylézání je trochu nekomfortní.
Co se technických parametrů týče, manžel by rád atmosférický motor, stejného držáka, jako byl u Swifta. Zkrátka bezúdržbové auto, které o sobě bude dávat vědět, až po 10 letech služby :)
Vím, že požadavků není málo, ale věřím, že by se tady mohla nalézt hodná duše, která by nám s výběrem pomohla.
Předem moc děkuji za názory!
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.