DEKTR1 napisał:
URČITĚ TO PŘEJU,ALE TO JAK AUTOR NAPSAL,ŽE DOJEDE Z PRAHY NA OKRAJ CHORVATSKA,PŘEDTÍM NAPSAL ŽE JEZDÍ PO DÁLNICI 210 A DO CHORVATSKA TO BY MUSEL JET FAKT PŘEDEPSANÝCH MAXIMÁLNĚ 130 PO DÁLNICI A TO POCHYBUJU TO BY TAM JEL JEN NA OKRAJ CHORVATSKA NĚJAKÝCH 20HODIN.JÁ SEM TAKY JEL AUTEM,ALE AŽ DOLU K MAKARSKÝ,BYLI JSME 40KM OD SPLITU A JELI SME TO PŘES DEN A TO SME JEŠTĚ POTOM SPALI V AUTĚ,PAČ SEM TO UŽ NEUTÁCH........ZDAR P.S.TEN BÁVO BYL ASI TYP 318tds JINAK NEVIM A TA ZADNÍ NÁPRAVA SE UŽ NENOSÍ...............
Asi to sem nepatří,ale našel jsem tady na Tipcars.cz v Ojetých automobilech BMW 7-mičková řada docela zajímavou věc,je tam BMW 740 z roku 1994 za 139000kč a má najeto 221000km,druhé je z toho samého roku za 132000Kč a má najeto 122000km,nebylo by na tom nic divného,když by to nebyla dvě úplně ta samá auta z úplně stejného bazaru,mají i stejné SPZ a co z toho plyne si dokáže každý domyslet sám,tachometry si bazary upravují k obrazu svému a proto každé druhé auto prodávané bazarem v ČR má tak málo najeto
,ale že to někdo dělá tak okatě ,tak to jsem ještě neviděl
A pak si někde něco kupte....