Rover623 napisał:
Bohužel další jedinec který kromě koncernových aut v ničem jiném neseděl a rady pro nákup auta sbírá v hospodě u piva od nějakého Pepíka, který je opravdu odborník na slovo vzatý, protože si už před rokem 90. sám opravoval Škodu 1000MB. Pokaždé když přelezu do služební Octavie nedokážu pochopit, že Audi 80 (které je mnohem starší) je o tolik pohodlnější, to samé Honda Accord 3. generace nebo Subaru Legacy z roku 1988. Přítelkyně si nedávno chtěla koupit nové (ojeté) auto, starý Rover 200 přestal...
Ad koncern. Měl jsem teď 14 dní půjčenou Ibizu kombi 1.4 atmo. Všechny okna v elektrice, ESP, tempomat, automatická klima, 4 bagy a nechyběl ani "trojblik"
<br>
Celkem mě to auto pozitivně překvapilo. Samozřejmě se v zatáčkách houpe, atp. Ale celkový pocit celkem dobrý. Jen na co jsem si nezvykl je, že se tempomat (a rádio taky) neovládá na volantu, ale na pádle za volantem. Ovládání těhle funkcí palcema na volantu je mnohem snažší a intuitivnější než malíčkem na pádle schovaném za volantem. Jinak ale celkový dojem docela dobrý.