0
powrót

diskuze k tématu: Rodinný vůz combi do 200 tis.?

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla, německá vozidla
Evice21
ilość wystąpień1
data registracji16.09.2016
Piątek 16.09.2016 06:55, Rodinný vůz combi do 200 tis.?
Dobrý den,

v současnosti jezdím se stařičkou Fabii r.v. 2002 s motorem 1,4 MPI, na což si nemůžu stěžovat, ale začíná na ní být celkem dost oprav. Ročně najezdím kolem 25-30 tis. km. Chtěla bych poradit, jaké auto si pořídit když plánuji rodinu a budeme vozit kočárek, takže něco trochu většího, jedno dítko už vozíme. Ráda bych aby auto mělo najeto do 150 tis. km, nerozumím tomu jestli benzin nebo naftu, do práce denně najezdím 70km. Ráda bych auto s přijatelným servisem a opravdu spolehlivé, které mi zase nějakou dobu vydrží. Cenu bych ráda v rozmezí 150-200 tis. Kč. Co mě se líbí je Octavia, Focus, ale nevím zda je to reálné vše v combi, možná nějaký Citroen. A samozřejmě auto co nejmladší.

Děkuji za rady
reagować
stréc od piva
ilość wystąpień652
data registracji23.11.2007
Niedziela 18.09.2016 18:47, f
sice tu poslední dobou doporučuji převážně Fiat,ale opravdu v poměru cena / výkon je asi nejlepší poměr.
Doporučuji v tomto případě (kdy potřebujete velky kombík),tak Cromu.
Silné auto,parádní zátah,velký prostor,neokoukané,realtivně levné náhradní díly

http://auto.idnes.cz/test-ojetiny-fiat-croma-0sj-/auto_ojetiny.aspx?c=A130227_140041_auto_ojetiny_fdv
reagować
BobanHTP
ilość wystąpień2404
data registracji19.08.2015
Poniedziałek 19.09.2016 13:54, RE: Rodinný vůz combi do 200 tis.?
Evice21 napisał:
Dobrý den, v současnosti jezdím se stařičkou Fabii r.v. 2002 s motorem 1,4 MPI, na což si nemůžu stěžovat, ale začíná na ní být celkem dost oprav. Ročně najezdím kolem 25-30 tis. km. Chtěla bych poradit, jaké auto si pořídit když plánuji rodinu a budeme vozit kočárek, takže něco trochu většího, jedno dítko už vozíme. Ráda bych aby auto mělo najeto do 150 tis. km, nerozumím tomu jestli benzin nebo naftu, do práce denně najezdím 70km. Ráda bych auto s přijatelným servisem a opravdu spolehlivé, které mi zase nějakou dobu vydrží. Cenu bych ráda v rozmezí 150-200 tis. Kč. Co mě se líbí je Octavia, Focus, ale nevím zda je to reálné vše v combi, možná nějaký Citroen. A samozřejmě auto co nejmladší. Děkuji za rady

Ahoj, do 200tis. kč určitě seženeš Octávii II nebo Focus II facelift. Octávie je pohodlnější, Focus více sportovnější, ale v obou se dá denně cestovat i delší vzdálenosti. Co se týká náhraních dílů, není velký rozdíl v ceně obou značek. Možná bych se kouknul i na VW Golf kombi, který je o třídu lepší v interiéru a odhluičnění než Oct a Focus
Koncernové bazarové auta přímo od dealerů můžeš najít na http://www.skodaplus.com, hledej zejména ty co mají 5 hvezdiček od CEBIE.
Fordy musíš pohledat klasickou cestou, tj. buď u jednotlivých dealerů Fordu (na jejich webu) a nebo v nezávislých bazarech a nebo si něco přivést např. z Německa (není to tak složité, můžeš se podívat např. na http://www.mobile.de/cz/)...
reagować
sheogorath
ilość wystąpień527
data registracji27.05.2016
Poniedziałek 19.09.2016 14:29, RE:
Ve focusu II jsem nejel, ale OII je co se tyce komfortu tragedie. Podvozkem pocinaje, interierem konce. Tvrda, uskakana, nesmyslne preposilovany rizeni...

reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.