0
powrót

diskuze k tématu: Prosím o radu prodala jsem auto

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, ostatní
Nána
ilość wystąpień1
data registracji14.01.2025
Wtorek 14.01.2025 17:09, Prosím o radu prodala jsem auto
Dobrý den, prodávala jsem Octavií 2
Po velkém servisu jakože turbo atd bez STK.
Pan přijel měl tady pána s notebookem který to auto napíchl, Auto projížděl a kontroval vlastně všude. Já mu od první chvíle říkala že auto bylo naposledy v servisu květnu a od té doby jsem s tím skoro vůbec nejezdila spíš tady stál před domem, a taky jsem mu říkal že tomu vůbec nerozumím. V kupní smlouvě jsem uvedla že je auto bez STKčka, že nefungují stěrače, že nefungují blinkry a atd.
Pánovi jsem říkala že jakmile tady to udělá takže STK čko udělá určitě. Jenže pán jel na STK čko a ani nevyměnil žárovky ani neudělal ty opravy které jsem mu řekla. Takže na mě teďkons pán vyjel že chce 1500 na STK čko že neprošel.
A ještě mi tvrdí že neudělal emise, jenže tomu já nerozumím. Jaký může být důvod že neudělal emise? Případně může se to brát jako skrytou vadou když jsem o tom nevěděla?.
Ještě psal že Silemblok Je na výměnu a za to požaduje poslat 2000 Kč.
On pán od prvního dne mě bombarduje smskama že motorek na stěrače byl vlastně vypojeny. Ale já mu říkal že tomu nerozumím.
Ve smlouvě píšu že mu slevňuji za 40 000 na 30 000 z důvodu na drobné opravy. Poradil by mi prosím někdo jak mám postupovat?. Ono to bylo hlavně takový že mi furt psal jak jsem strašně fajn a jakmile mu napsal manžel ať mě přestane psát tak začalo tohle. Upřímě auto se bojím vzít zpátky protože říkal že tomu nerozumí a dělá si nějaké opravy sám. Moc vám děkuju za každou radu
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.