0
powrót

diskuze k tématu: Nová Škoda Octavia RS bude čtyřkolka se šestiválcem!

kategorie zaszeregowania tematu: česká vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 01.04.2005 00:12, Škoda
Dost podobný apríl byl před rokem na automixu... no ale stejně mi tam ten diesel nějak neseděl :)
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 01.04.2005 00:55, WHAU SUPER!
;o) tak toto bych si nechal, líbit pošlete to do Boleslavi ať ihned začnou!!!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 01.04.2005 08:37, april
vypada to hezky, kdyby nebylo 1. dubna, byl bych schopnej tomu uverit, az na ten motor, kdyz se do golfu GTi dava 2.0 benzin, urcite by do ochcavky RS nedavali 3.0TDi ;)
jen uz mne prijde prehnany ze by se dokazala merit s RS4 nebo EVOckem, to uz je pekna blbost :)
toz skoda, mejte se hezky
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 01.04.2005 10:09, RE: april
honza napisał:
vypada to hezky, kdyby nebylo 1. dubna, byl bych schopnej tomu uverit, az na ten motor, kdyz se do golfu GTi dava 2.0 benzin, urcite by do ochcavky RS nedavali 3.0TDi ;)
jen uz mne prijde prehnany ze by se dokazala merit s RS4 nebo EVOckem, to uz je pekna blbost :)
toz skoda, mejte se hezky
neblazni, kdyby mela fakt ten trilitr a byla ctyrkolkou jak v clanku pisou, klidne by v mnoha ohledech EVO i RS4 rozsekala
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 01.04.2005 11:24, RS
škoda, už jsem chtěl psát objednávku
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 01.04.2005 15:39, Ještě že tak!!!
Zvenku vypada dobre...ale motor stoji za.... diesel a sport...??? nikdy! Mam 3.0i benzin a nedam na benzin dopustit - chrochta do sportovniho auta nepatri. uz jenom kvuli zvuku...
Cago
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 01.04.2005 15:44, RE: april
abaddon napisał:
neblazni, kdyby mela fakt ten trilitr a byla ctyrkolkou jak v clanku pisou, klidne by v mnoha ohledech EVO i RS4 rozsekala
to težko... uchrochtany prase jako je 3.0 TDI se nemuze srnovnavat s evem nebo rs4 - uz jen kvuli podvozku eva. Diesely nemaji vykon, nemaji otacky....budete porat radit, protoze vadnou... jediny co jim neupiram je kroutak...ale co jim je platnej, kdyz ho maj pri 2tis otackach-tak akorat dobry na spotrebu. az bude diesel tocit 7tis a bude mit výkon a zvuk jako benzin, tak mozna.
Cago a nezlobte se:) je to tak...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 01.04.2005 21:02, Oktávka
Nebojte se!!! tak nadupaná nová oktávka RS sice nebude, ale určitě se zahanbit nenechá, s dvoulitrem pod kapotou a 147kW to bude krásná divoká kočanda
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 01.04.2005 22:55, RS
Když jsem to četl,ehm tak mě to napadlo,ale když jsem to dočetl,tak jsem myslel,že mě omejou....Nebylo by to zase tak špatný,ale mylsím,že takový výkona nebudou!!!!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 01.04.2005 22:58, RE: Ještě že tak!!!
Flesh napisał:
Zvenku vypada dobre...ale motor stoji za.... diesel a sport...??? nikdy! Mam 3.0i benzin a nedam na benzin dopustit - chrochta do sportovniho auta nepatri. uz jenom kvuli zvuku...
Cago
Souhalsím,traktor a RS humus,bez benzínu není sporťák
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 04.04.2005 15:55, Srovnání
Srovnávat Octavii RSe s nějakou Audinou RS4, to bych ještě zkousl, ale srovnávat Octavii RSe - škodovku - s Lencerem EVO IX, to teda nezkousnu, to se musí příčit v hlavě každýmu, kdo zná alespoň některou generaci EVO... Ikdyby ta Octavka nakonec byla ještě 2x lepší než bylo zde popsané, asbsolutně nesnese srovnání s jakýmkoliv japonským sportovním autem mladším 3í let, ať už výkonem a chováním motoru (ropák ve sporťáku, no teda..., to měli vymyslet rovnou 9ti kvaltovou převodovku...), tak i podvozkově. Kupříkladu současná verze Octavie RS je na tom podvozkově hůř, než 8 let stará Honda Civic VTi - to je už vyzkoušené při střetech těchto aut na okruhu při jízdách pro veřejnost, Octavia se prostě nechytá. Nevěřím že by nějaké RS na druhou bylo lepší.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 04.04.2005 15:57, RE: Srovnání
Torque napisał:
Srovnávat Octavii RSe s nějakou Audinou RS4, to bych ještě zkousl, ale srovnávat Octavii RSe - škodovku - s Lencerem EVO IX, to teda nezkousnu, to se musí příčit v hlavě každýmu, kdo zná alespoň některou generaci EVO... Ikdyby ta Octavka nakonec byla ještě 2x lepší než bylo zde popsané, asbsolutně nesnese srovnání s jakýmkoliv japonským sportovním autem mladším 3í let, ať už výkonem a chováním motoru (ropák ve sporťáku, no teda..., to měli vymyslet rovnou 9ti kvaltovou převodovku...), tak i pod...
Aha april, kuz
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 05.04.2005 09:34, Pokus o ftip
Že by inženýři z Mladé Boleslavi dali třílitr to se mě nechce věřit, ale jako vtip to zní dobře.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 10.05.2005 11:32, Budu brečet
Asi začnu brečet.Způsobili jste mi doživotní trauma,porotže když jsem četl tanhla článek,tak pro mě přestal existovat i sex.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 10.05.2005 11:40, RE: april
Flesh napisał:
to težko... uchrochtany prase jako je 3.0 TDI se nemuze srnovnavat s evem nebo rs4 - uz jen kvuli podvozku eva. Diesely nemaji vykon, nemaji otacky....budete porat radit, protoze vadnou... jediny co jim neupiram je kroutak...ale co jim je platnej, kdyz ho maj pri 2tis otackach-tak akorat dobry na spotrebu. az bude diesel tocit 7tis a bude mit výkon a zvuk jako benzin, tak mozna.
Cago a nezlobte se:) je to tak...
Když si myslíš že je to tak jak píšeš to je tvoje věc,ale z omylu tě vyvede dieselová fabia,která jezdí českou ralye (neznám jezdce) a v klidu rozseká všechny evo sedmičky,kterých je tam hojnost.Tak nevidím jediný důvod proč by to samé nemohla udělat i oktávka.Mimochodem o nový golf,který se tuším představil před rokem nebo dvěma má taktéž diesel a poráží auta,která jezdí na alitron.Pokud ovšem vůbec viš co to je.
reagować

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.