0
powrót

diskuze k tématu: Jaké vybrat auto

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla, německá vozidla, japonská vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 22.01.2014 17:21, Jaké vybrat auto
Dobrý den, chtěl bych si koupit nějaké ojeté auto. Váhám mezi Octavie 1.9 TDi 81 kW, passat 1.9 TDi 81 kW Mazda 6 2.0 89 kW. Koukal jsem na recenze a všechny mají celkem dobrou. Jde mi ale především o náklady na servis a především spolehlivost. Děkuji.
reagować
Jarabak
ilość wystąpień6
data registracji17.07.2013
Piątek 24.01.2014 00:32, RE: Jaké vybrat auto
Podle mého skromného názoru, bych vyloučil jako první Passata. Proč? Protože máš asi nějakou sumu a za tu sumu buď koupíš pěknou Mazdu 6 nebo Octavii TDI a nebo rozhrkaného na kost ojetého Passata. Jinak Passaty nejsou špatný, ale aby byl pěknej, tak bude drahej. Z těch zbývajících dvou - to je těžká volba. Vybral bych si, co se mi víc líbí a hledal bych pěkný kousek v perfektním stavu od majitele, který umí říct, co na tom kdy dělal. Co se spolehlivosti týče, cítil bych se o chlup líp v té Mazdě. Nemám totiž příliš v oblibě moderní nebo relativně moderní diesely, zvláště koncernové, forďácké, isuzu apod. Když diesel, tak předpotopní (Octavia 1.9 SDI), nebo od BMW (mám TDS - to je nezničitelný traktor, sice více žere, než TDI, ale je zábavný a spolehlivý a má krásný zvuk) nebo předpotopní od Mercedesu. Ale tak to už je můj subjektivní dojem. Taky JTD od Fiatu jsou spolehlivé, ale dávaly se do příšerných aut (třeba Marea - to zrezne tak, že se tomu rozpadne zadní náprava - v životě jsem to na jiném autě neviděl - je to konstruovaný do Italského podnebí)
reagować
stréc od piva
ilość wystąpień652
data registracji23.11.2007
Sobota 25.01.2014 20:09, a cena?
nikde se neuvádí cenový strop případně jaké ročníky?
reagować
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Cztwartek 05.06.2014 15:50, re:
Dobrý den. Z hlediska spolehlivosti jste si vybral prakticky rovnocenné kandidáty. Co se týká spolehlivosti, agregáty TDI jsou velmi spolehlivé, stejně jako atmosférické benzínové motory od Mazdy. Co se týká servisních nákladů, nejlépe na tom asi bude Škoda Octavia. Díly jsou dostupné bez problému a vzhledem k její rozšířenosti se jejich cena drží na přijatelné úrovni.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.