Cztwartek 29.08.2013 20:36,
Fabia vs. Panda
Ciao,
také jsem si říkal, jestli pán žertuje, nikdy nejel v jiném aut mírně si příhnul, či kouří nějaký extra-model, v žádném případě to snad nemůže myslet vážně...
Budu-li srovnávat srovnatelné a porovnám tu samu Fabii, ja píše pán, a jakou koupil můj bratr svojí ženě, se svojí Pandou, tak musím konstatovat a ač nerad, to uznal i bratr, že jediné, v čem Fabia Pandu překoná, je velikost zavazadlového prostoru a snad i mírně vnitřní prostorností, především směrem na šířku. V podélném směru, díky tomu, že je Panda "vytažen" do výšky, není rozdíl nijak zásadní. Ve všem ostatním, především v pružnosti a kultivovanosti motoru,brzdách, pohodlí, jak od sedaček, tak od podvozku, akustické pohodě na palubě, ergonomii, snadnosti a přesnosti řazení, v tom všem dostala Fabia od pandy "na frak"... Bratrovi pak nezbylo než argumentovat omšelými klišé o lepším image, snadnější dostupností dílu a servisu, lepší kvalitě zpracování u Škody atd.
Nemluvím o výbavě, ta záleží na tom, co ten či onen zákazník objedná, ale motor HTP mám tak nějak spojen se "Social-Edition", které se třeba o 6-ti airbagách, panoramatické střeše a palubnímu počítači, jak má můj Panda, může jen zdát...
Buona sera,
Arthuro
reagować