0
powrót

diskuze k tématu: Nová Škoda Fabia jde po stopách roomsteru

kategorie zaszeregowania tematu: česká vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 15.12.2006 07:31, Kufr
Jen pro objektivitu - zapomněli jste na Citroen C3. Ten má kufr tuším 305 litrů.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 15.12.2006 18:55, RE: Kufr
pafe napisał:
Jen pro objektivitu - zapomněli jste na Citroen C3. Ten má kufr tuším 305 litrů.
... navíc u kufru jde taky o půdorys. Nechápu, jak mi pomůže objem, když je to auto jenom o pár cm delší. Kočárek se tam asi stejně nevejde. No ale nechám se překvapit - třeba příjemně. Ale nevěřím, že tam bude víc místa než ve Fiatu Punto Classic.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 16.12.2006 21:34, RE: Kufr
Riccardo napisał:
... navíc u kufru jde taky o půdorys. Nechápu, jak mi pomůže objem, když je to auto jenom o pár cm delší. Kočárek se tam asi stejně nevejde. No ale nechám se překvapit - třeba příjemně. Ale nevěřím, že tam bude víc místa než ve Fiatu Punto Classic.
punto je predsa priestorovym etalonom danej triedy tak vo co go? ale osobne si myslim ze nova fabka sa mala len zvacsovat a nie naopak..
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 18.12.2006 06:21, RE: Kufr
gld napisał:
punto je predsa priestorovym etalonom danej triedy tak vo co go? ale osobne si myslim ze nova fabka sa mala len zvacsovat a nie naopak..
Ja uz to nechapu,proc skodovka porad dela reklamy na velikosti kufru?
To je cech tak hloupy a kupuje auta jen kvuli kufru?
Nic proti vsem skodovkarum,ale uz mi to tak fakt pripada.O1,O2 a ted i Fabka II se tim vychloubaji ze maj nej kufr!
Nemyslim si,ze kufr by mel byt na prvnim miste,ja bycj radsi uprednostil vnitrni prostor.Kvuli kufru si muzu koupit kdejaky kombik a ne hatch!
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.