edmund napisał:
Jasný důkaz toho, že každému se ,íbí něco jiného. Ibiza se mi nelíbí ani trochu, ale Altea mi připadá super. Jenže Seat jako takový ke mě z principu nejde. Jsem šedivák to VW, Škodaovky, Volva apod. Vrcholem mé extravagance byl nápad koupit Vel Satise od rendla.
To ja jsem taky, obcas z jara pridou na cloveka urcite nalady a jezdi v tom co je libive pro opacne pohlavi:) Ibiza se me kuprikladu vcelku libila, horsi bylo dilenske zpracovani. Mam zkusenosti s Fabii a ne s jednou a musim rict ze fabie byla o tridu jinde. Uvnitr je vetsi ticho jak od motoru i podvozku, podvozek je zhruba stejne dobry, mozna ze u Fabie mekci, ale drzeni stopy tak nastejno. Kamarad si Ibizu koupil v 1.4 16V 55kW a docela jede. Ono i to HTP 51kW nejede nejhur, maximalka 170km/h neni na 3 valec spatna, bohuzel je hodne slyset. Ve Fabii ma pouze 47kW a je linejsi, zase ji neslysim. Leon je krasny auto, skoda palubky ktera je doslova E_E:) Jinak Edmude VW uz me pustilo, novej Passat fajn ale prachy, uvazoval jsem o volvu S60, dokud jsem v nem nejel, pride me na to jakej to je korab hlucny (hlavne od silnice, motor je OK a to byl naftak 2.4D)a spatne ovlkadatelny. Jinak nadhera. Myslim, kdyby se s tim neco udelalo...mensi uprava bude fajn.