0
powrót

diskuze k tématu: Chiptuning Seatu Leon

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, technické dotazy, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 15.02.2013 10:29, Chiptuning Seatu Leon
Neřeště hovadiny chtěl to auto tak to má ... Spíš mi někdo poradte s chipem do Leona Tdi 81kw r.v. -2001 Jaká firma je na to nejlepší a jak je to s vydrží motoru ? Byl mi doporučenej Dieselpower máte snima někdo zkušenost ? Aby jsem tam nedal chip a on mi za pár tejdnu neodešel , mám najeto 190tis. poctivejch a auto dostávalo pravidelnej servis výměny oleje atd. šlape jako hodinky a nikdy jsem snim neměl problém jenom bysem chtěl větší výkon ... Svezl jsem se tedka totiž v Golfu Mk4 Tdi ale měl 240 kobyl takže zážitek a z toho svýho bysem chtěl víc Prosim o radu ne blbosti či aby jste tady něco kritizovali snad se to najde někdo normální kdo umí poradit Tommy.D
reagować
David V
ilość wystąpień2067
data registracji16.05.2007
Niedziela 17.02.2013 21:12, RE: Chiptuning Seatu Leon
nepřihlášený uživatel napisał:
Neřeště hovadiny chtěl to auto tak to má ... Spíš mi někdo poradte s chipem do Leona Tdi 81kw r.v. -2001 Jaká firma je na to nejlepší a jak je to s vydrží motoru ? Byl mi doporučenej Dieselpower máte snima někdo zkušenost ? Aby jsem tam nedal chip a on mi za pár tejdnu neodešel , mám najeto 190tis. poctivejch a auto dostávalo pravidelnej servis výměny oleje atd. šlape jako hodinky a nikdy jsem snim neměl problém jenom bysem chtěl větší výkon ... Svezl jsem se tedka totiž v Golfu Mk4 Tdi ale měl 240 kobyl takže zážitek a z toho svýho bysem chtěl víc Prosim o radu ne blbosti či aby jste tady něco kritizovali snad se to najde někdo normální kdo umí poradit Tommy.D

Pokud chceš radu a ne blbosti, tak na 240 koní dlouhodobě z 1.9 TDi ve svým Leonovi zapomeň a kup si něco, co už to má rovnou z fabriky. Vyjde tě to levněji....nakonec.
Ty to totiž nemůžeš jen vyprodukovat v motoru, ale taky přenést na kola a hlavně ubrzdit!
Další rozprava na dané téma nemá dle mě smysl, protože mám pocit, že si myslíš, že je to jen věc jiného čipu.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.