Koloss napisał:
Naprosto souhlas. Nechápu, proč ty neustálé diskuze, jestli jsou plasty měkčené nebo ne. Já v autě jezdím, neosahávám ho. Až po několika diskuzích mě napadlo si ošahat palubku, jestli jen nebo není měkčená. Není, ale od té doby jsem ji neosahával, tak proč by měla?
... MĚKČENÉ PLASTY. To na mne působí trochu jako TOTÁLNí vítězství MARKETINGu nad ROZUMem - na vás ne?
Tedy NEmám nic proti "kvalitním" materiálům, ale pokud já VíM, tak MNOHEM lepší je, když výrobce do motoru/podvozku apod penízky dá. Taková Ibiza v koncernu jako PRVNí novou platformu dostala (teprve nyní na ní new Polo vyjíždí) a Fabia ji dostane POSLEDNí a Seat i jinde maličko "novější/modernější/lepší" komponenty - MOTORy dostává, ale ... na "lid" to skoro vliv NEmá ,-(
Tím jsem chtěla říci, že POKUD někde (kdekoliv) je "lepší" = "dražší" plast na palubní desce (což mi u TAK "sofistikovaného" výrobku jakým je auto zas TAK "důležité" NEpříjde), tak asi tak na 100% výrobce (MUSEL ušetřit!) ušetřil "jinde" - mne spíš od "36ti letého qqq32" (toto letí, to už jsou to 4 roky co si nick/mail/heslo založil/vymyslel? ,-) docela PŘEKVAPIL ten "rozlet" ve výběru aut napříč třídami i typy vozidel.
Pěkný den (ach a já na palubku TAKÉ NEsahám - proč také ,-)