cytat:
reakce na: Leshaxy, 08.06.2020 10:14 (Najezdím do prace plus popojíž ...)
Ahoj, Megane III s tvou motorizaci je žádané auto, prodaš jej dobře, jen nesmíš dělat nějaky šílený tuninng, přestříkavat interiér apod.
Komfort je parádní, jen občas praskne pružina, která není drahá a navíc si tam nemusíš dávat originál, ale odolnější třeba KYB.
Honda Civic 1.8 VTEC je držák, skvělý motor, který ve vyšších otáčkách jede tuze dobře. Na výměnu oleje můžeš jezdit do malého ale poctivého servisu, více nebude třeba
BMW 3 2007 bude vyžadovat občas servis a vše je pořád dražší než u Golfu,Focusu, Meganu, Astry nebo i Civicu. Jestli máš dobrou práci a chceš si splnit sen, soustředil bych se detailně na výběr správného bezproblémového motoru. Na BWM foru bych hledal více info. Jediné co mě chlapa z Beskyd vyvolává úsměv na tváři je zadní náhon na sněhu. U nás se už naštěstí nesmí huntovat příroda solí a tak můj Megane III 1.6 74kw to natře na sněhu BMW
- to auto totiž začne škubat zadkem a neuděláš nic, ani Michelin ani Continental Ti nepomůžou...
Ale to jen ať počítáš, že výlet na lyžovačku s rodinou v BMW3 bude adrenalin
Za mě bych se projel i ve Fordu Focus III s motorem 1.6 Ti-VCT 92kw, protože nabízí dobrý podvozek,jistotu i na sněhu a o polovinu levnější sevis + budeš mít novější vůz