Aleš napisał:
Jistě by bylo záhodno ten servis jmenovat, abychom se mu mohli vyhnout.
Na vaše reakce rád odpovím. Nechtěl jsem tuto informaci hned zveřejňovat. Nejhorší zkušenosti mám s autorizovaným servisem v Brně na Lesné. Celkem jsem byl ve čtyřech servisech. V Šumperku - celkem spokojený; V Olomouci - už jsem měl podezření, že účtují víc než na tom dělali, a Oportunity v Brně - zde mohu hodnotit pouze přístup lidí - dobrý (ale po zkušenostech si nedělám iluze), protože do tohoto servisu jsem auto už nedal, jelikož jsem byl nespokojený s reakcí hlavního importéra. Vrátím se k problémům. Nejhorší na celé záležitosti bylo, že jsem celou věc chtěl řešit s výhradním dovozcem, ale toho to nezajímalo. Řekli mi, že jsem špatně postupoval při reklamaci, a že si mám domluvit ještě jednou schůzku s vedoucím servisu. S vedoucím servisu jsem si tedy domluvil schůzku, abych reklamoval přístup lidí, ten mi slíbil, že se vše vyřešíme při osobním jednání, ale ten v dohodnutou dobu jel na předváděcí akci a já se to dověděl pouze tím, že jsem tam volal, zda schůzka platí. Poslal na jednání svého zástupce - přímacího technika, právě toho u kterého jsem nepochodil poprvé. Co na závěr. K tomu není co dodat.