Środa 09.04.2008 13:42,
tak jsem se nad tím zamyslel
a musím konstatovat, že jezdím víceméně v toleranci 10-15km. Samozřejmě, že na to občas doplatím, jako když jsem jel lesoparkem 61km a ono to bylo ve městě. Nějak jsemvíc sledoval provoz než tachometr! Platil jsem! Na druhou stranumě štve, že se policajti starají o bezpečnost provozu až na posledním místě. Tak dochází k tomu, že pokuty zásadně vybírají za rychlost u tabule konec (liduprázdné)obce což z je z prévního hlediska oprávněné, ale spíš by se mělo vybírat při vjezdu a nebo uprostřed obce! Onehdá jsem dostal parkovačku v Motole u nemocnice, kde se mi po dlouhém hledání podařilo nalézt pod nemocnicí jedno volné místo. Když jsem se vrátil, tak měli všichni parkovačku! Ale ještě jsem neviděl se ochomýtat policajta v Žitné ulici pod Sokolskou, kde neustále někdo parkuje v levém pruhu a auta jedoucí shora ve třech pruzích se musí smrsknout do dvou! Neustálá kolizní situace po dlouhou řadu let!Prostě policajti vybírají na "zaručených" místech a ne tam, kde by prospěli bezpečnosti provozu. Pak se není co divit, že nachytají tolik řidičů bez vlivu na snížení nehodovosti!!!
reagować