typek napisał:
A čeho by jste se chtěl jako dobírat, pokud se nic nestalo? (nebo vy práskáte běžně rodinné příslušníky za třebas skácení hrušky bez ohlášení, únik motorového oleje v prostoru soukromé garáže, nebo pálení ohně mimo dovolené úřední hodiny atd.) V tom případě potěš koště. A co je to za hloupý argument, že "západní země mnohdy omezují občany daleko více, než bývalé post komunist". To máte z AHA, Blesku, nebo přímo z nějakého hlasu policejního prezidia? A co nějaký argument? (třeba řekněme právní - ...
Co to tady plácáš o soudruzích a proti čemu mám mít jaké argumenty? Co prosímtě bereš? Asi máš osobní zkušenost s práskáním, ale já se bavím o něčem jiném. Zkus si v Německu říct policajtovi, že jsi auto neřídil, ale že řídila osoba "blízká" ha-ha-ha. Ty tady meleš nějaké tvé nesmysly, které nemají hlavu ani patu. Myslíš, že já mám zájem na tom aby byla omezena moje prává? Já jen říkám, že každý je odpovědný za svoje vozidlo a když to vozidlo udělá průser, taky by se k tomu měl každý postavit. Jinak soudružství jsem nějak nestihnul, ale Ty asi jo, když ti to leží v žaludku. Za další si myslím, že se tady rozčiluješ nad malichernostma. Když si vláda odhlasovala, že nebudou zveřjňovat odposlechy, tak Tě to asi nechalo klidným, když zakázali novinářům vstup na některá jednání, tak asi taky. Za chvíli budou novináři stáháni za to, že vůbec do něčeho strkají nos! To by Tě mělo možná zajímat daleko víc, tady končí Tvoje demokracie, ne tím, že uděláš průser v autě a řekneš to ne já, to někdo z rodiny. A příště až se do někoho budeš navážet, tak si třeba představ, že toho člověka potkáš za chvíli na schodech a posatvíš se proti němu. Takových hrdinů jako Ty jsem viděl už mraky
Všimni si, že já jsem doteď nikoho nenapadal a neurážel!