0
powrót

diskuze k tématu: Ojeté kombíky v benzínu do 100k Peugeot, Opel, Toyota

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, dovoz vozidel, automobilky, německá vozidla, francouzská vozidla, japonská vozidla, italská vozidla, korejská vozidla, typ vozidla, osobní, volná diskuze
nematode
ilość wystąpień8
data registracji14.07.2016
Wtorek 02.05.2017 11:09, Ojeté kombíky v benzínu do 100k Peugeot, Opel, Toyota
Ahoj,

sháním kombíka v benzínu. Nechce se mi jít do Škody, VW, Ford asi... Můžete mi poradit, jaký vybrat slušný benzínový kombík od Peugeot, Opel, Toyoty či nějaké další typy? Díky

Popis nájezdu:
Ročně do 12k kilometrů
Předpisově
I.třída, okresky, občasný výlet po republice
kombík z důvodu založení rodiny

Díky všem za typy pro motorového analfabeta

reagować
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Środa 03.05.2017 06:38, toyota
s tímto rozpočtem bych se kouknul po Toyotě Corolle E12, jestli 1.4 nebo 1.6 záleží na vás, oba jsou spolehlivé, pro příklad mám na mysli toto https://www.tipcars.com/toyota-corolla/toyota-corolla-combi-16-81kw-1243667.html
reagować
nematode
ilość wystąpień8
data registracji14.07.2016
Środa 03.05.2017 09:04, RE: toyota
Humusus napisał:
s tímto rozpočtem bych se kouknul po Toyotě Corolle E12, jestli 1.4 nebo 1.6 záleží na vás, oba jsou spolehlivé, pro příklad mám na mysli toto https://www.tipcars.com/toyota-corolla/toyota-corolla-combi-16-81kw-1243667.html

Díky za typ. Byla jedním z možných typů, které jsem sledoval. Zajímalo by mě ještě, jak si stojí Peugeot s benzínovými motory a kastlí? Zaujaly mne 207, 307, 407 v combíku...
reagować
BobanHTP
ilość wystąpień2404
data registracji19.08.2015
Środa 03.05.2017 12:12, RE: Ojeté kombíky v benzínu do 100k Peugeot, Opel, Toyota
nematode napisał:
Ahoj,sháním kombíka v benzínu. Nechce se mi jít do Škody, VW, Ford asi... Můžete mi poradit, jaký vybrat slušný benzínový kombík od Peugeot, Opel, Toyoty či nějaké další typy? DíkyPopis nájezdu:Ročně do 12k kilometrůPředpisověI.třída, okresky, občasný výlet po republicekombík z důvodu založení rodinyDíky všem za typy pro motorového analfabeta

Ahoj, ve tvém rozpočtu mě napadá poslední ročníky(2008+) Renaultu Megane kombi II v benzínu 1.4/1.6.
Peugeot 307 jedině až po faceliftu (2007+) s ben. motory 1.4/1.6
Opel Astra nebo Zafira brát jen s motorem 1.8 v ben.
reagować
Ferko
ilość wystąpień8
data registracji27.05.2016
Środa 03.05.2017 22:34, Corolla E12
Ahoj,
sám mám Corollu E12 combi s motorom 1.4 vvti. Najazdené 220 000 v podstate bez poruchy. Do kufra som zatiaľ zmestil všetko potrebné na rodinnú dovolenku vrátane kočíka a detskej postieľky. Zadné sedačky sa dajú sklopiť do úplnej roviny a nie je problém previezť 160 cm vanu, alebo tri matrace Spotreba pri jazde po okreskách je bežne okolo 6 litrov, kľudne aj menej, v meste sa dá za 7-7.5/100km. Aby som len nechválil, tak jazdne su urcite lepšie autá - zadok trochu skáče na jamách a riadenie je dosť preposilované. Radenie rýchlosti funguje celkom fajn. Môžem rozhodne odporučiť.
reagować
Jank
ilość wystąpień1
data registracji20.03.2017
Cztwartek 04.05.2017 08:19, Corolla E12
Zdravím,
nejsem odborník na auta, ale Corolla E12 dána jako příklad výše mi říkala dva roky pane, takže se k ní (ale jenom k ní) obsáhleji vyjádřit. Taky jsem v ní vozil rodinu a prostoru pro 2 dospělé a dvě děti je tam dost. Pozitivně mě překvapilo, že tak staré auto má ISOFIX. Kufr je prostorný, nevím litry a dá se do něj dát vozík za kolo pro dvě děti. Po sklopení sedaček jsem v autě vozil kolo, aniž bych ho musel rozdělávat. Motor má rozvodový řetěz, takže by měl vydržet a nemusí se měnit. Motor je to nejlepší na tomhle autě - je pružný na pětku se dá sjet z dálnice a jet padesát po městě. Zároveň dobře zrychluje když je potřeba (v rámci toho, že je to atmosférická 1,6 samozřejmě). Dá se s ním jet ve čtyřech dospělých 150km/h n Německu po dálnici a spotřeba bude kolem 9l. Já jsem měl nejnižší asi kolem 7l, asi nejezdím defenzivně. Problém byl s ruční brzdou, za ty dva roky jsem s ní byl několikrát v servisu a po kratší nebo delší době zase přestala fungovat. Otázka je, jak kvalitně to ten servis vyřešil. Jinak s tímhle autem mezi 130 a 180 tis km nebyl problém. Samozřejmě jak ostatní zmiňují, jsou i další možnosti: Renault, Peugeut, Opel atd...a můžou být klidně lepší. Píšu jen svojí konkrétní zkušenost. Přeju šťastnou ruku při výběru!
reagować
Haďák
ilość wystąpień6
data registracji02.02.2017
Cztwartek 04.05.2017 10:38, RE: Corolla E12
Jank napisał:
Zdravím,nejsem odborník na auta, ale Corolla E12 dána jako příklad výše mi říkala dva roky pane, takže se k ní (ale jenom k ní) obsáhleji vyjádřit. Taky jsem v ní vozil rodinu a prostoru pro 2 dospělé a dvě děti je tam dost. Pozitivně mě překvapilo, že tak staré auto má ISOFIX. Kufr je prostorný, nevím litry a dá se do něj dát vozík za kolo pro dvě děti. Po sklopení sedaček jsem v autě vozil kolo, aniž bych ho musel rozdělávat. Motor má rozvodový řetěz, takže by měl vydržet a nemusí se měnit. Motor je to nejlepší na tomhle autě - je pružný na pětku se dá sjet z dálnice a jet padesát po městě. Zároveň dobře zrychluje když je potřeba (v rámci toho, že je to atmosférická 1,6 samozřejmě). Dá se s ním jet ve čtyřech dospělých 150km/h n Německu po dálnici a spotřeba bude kolem 9l. Já jsem měl nejnižší asi kolem 7l, asi nejezdím defenzivně. Problém byl s ruční brzdou, za ty dva roky jsem s ní byl několikrát v servisu a po kratší nebo delší době zase přestala fungovat. Otázka je, jak kvalitně to ten servis vyřešil. Jinak s tímhle autem mezi 130 a 180 tis km nebyl problém. Samozřejmě jak ostatní zmiňují, jsou i další možnosti: Renault, Peugeut, Opel atd...a můžou být klidně lepší. Píšu jen svojí konkrétní zkušenost. Přeju šťastnou ruku při výběru!

Mě by zajímaly spíše motory v benzínu od Peugeotu a Oplu, díky za rady! :) Ke kombíkům samozřejmě

reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.