Wtorek 28.11.2006 10:54,
Trefná recenze
Já se naopak připojuji k panu Vaculíkovi. To co píše není daleko od pravdy. Auto jsem využíval jako služební a mohu potrvrdit slova autora. Jízdní vlastnosti nebyli špatné, ovšem spolehlivost na bodu mrazu a to hned od počátků. Používal jsem vůz s motorem 1.8 16V, čili ten který autor článku nejvíce doporučuje. Motor jezdil skvěle........asi do 50 000km a potom vše začlo. Zřejmě pan Vaculík doporučuje tento motor jako nejlepší, protože je nejspolehlivější a nejpružnější, ovšem pokud ne ze všech nabízených nejspolehlivější, pak si nedovedu představit ty méně spolehlivé. Auto jezdilo od uvedených 50 000km často v nouzovém režimu a každou chvíli se něco sra....... Nebyl to problém jen tohoto vozu, ve firmě jsme jich měli víc - zaplaťpánbůh, že je to dávná minulost.Pravdou je, že všechny byli r.v. 97-98, čili první roky výroby. Tímto bych chtěl vzkázat všem fanouškům německé ,,poctivosti" že vozy Opel bych zařadil někam po bok Škody 120 (poruchovostí). Když jsem před lety měl zánovní ,,stodvácu" (první polovina 80.let), tak do nějakých 50 000km, sloužila podstatně lépe! Tímto pochopitelně nechci srovnávat jízdní vlastnosti Š120 a Vectry B - jen spolehlivost.
reagować