Pavlik napisał:
Doufám že tohoto pána na silnici nepotkám. "Miluji" řidiče šetřílky - kilometr před obcí jedou 60 až 70 aby ušetřili a nemuseli brzdit. Opravdu super...K dokupování doplňků se ani nemá cenu vyjadřovat, xenony se nesmí dle zákona montovat dodatečně (nemáte dynamickou regulaci výšky paprsku an i ostřikovače světel - oboje dle zákona povinné) a proto doufám že Vám na STK nseberou techničák. To že originál xenony stojí cca 30 tisíc není náhoda, mám origo xenony a pitomci s jejich dodatečnou zástavbo...
taky doufam,ze te nepotkam, ptz by to asi nedopadlo dobre. Ja zase miluju zbohatliky, kteri maji auta za mega a pak tady delaj machry. Nechtej abych zacal rejpat do tebe;) pred obci zadnejch 70 nejedu, asi neumis cist;) a az te zacne oslnovat tahle omega, tak se prihlas, rad o tom s tebou budu diskutovat. Podle zakona to neni, ale co delas ty nelegalne? co Windows? mas je legalni? nesnasim lidi, kteri je nemaj legalni. Co rychlost? jezdis podle predpisu? nesnasim zavodniky. Co znacky? dodrzujes je? nesnasim ridice, co si myslim, ze stvorili svet a muzou vsechno. Poustis lidi na prechodu? nesnasim kdyz jdu pesky a nekdo me malem prejede... mam pokracovat co vsechno nesnasim?
ze je to nelegalni vim, ale rikam tii, ze az potkas tuhle omegu a oslni te, tak mi dej vedet, jo? a na STK to bylo a proslo to! jeste mi serizovali svetla nahoru, ale dal jsem si je hned zas pak seridit v servise dolu, abych neoslnoval. Pokud sis nezkusil omegu bez cirejch svetel, tak nevis jak moc to nesviti, tak proto tam jsou xenony, i kdyz serizeny do zeme, ale i tak je to lepsi