karol napisał:
Rozmýšľam o Primere,no neviem sa rozhodnúť či dvojliter alebo 1,6l.Nemáte niekto skúsenosť či 1,6-tka má dostatočnú dynamiku ,resp. či je poznať rozdiel medzi 66 KW a neskôr 73 KW?
Mám záujem kúpiť Nissan Primeru len kombi od r.v. 2000 a vyššie s motorom 1,8 benzín.Poprípade-okrajovo s dobrou výbavou a za dobrú cenu aj s motorom 1,6.V predošlých recenziách som sa nič nedočítal o motore 1,8. Ako je to s jeho výkonom na tú hmotnosť u toho auta,krútiacim momentom,prípadných ,,muchách" a spoľahlivosti??? Poprípade aký olej do toho má ísť,pokiaľ by som sa nedostal k autu so servisnou knižkou?Už som sa stretol aj s názorom,že agregáty 1,8 veľmi vydarene neboli.Vraj ich veľa končí úplne odpísaných - doslova KO.Ak by mi niekto vedel poradiť,bol by som rád.Veľmi by mi to pomohlo pri hľadaní takého to auta s tým najspoľahlivejším-osvedčeným motorom.Ten dvojliter by som v podstate pri používaní auta v mojích podmienkach ani poriadne nevyužil.Ďakujem za každý postreh, radu-za všetko overené v praxi.