Dan napisał:
Asi je opravdu lepsi si precist nejdriv cely clanek pozorne, nez se pustite do nesmyslne kritiky...
No ono by mě vůbec kolikkrát zajímalo, kde pan Vojtěch ty svoje nesmysly čerpá. Napsat, že automobilka by ho nejraději viděla, to můžu napsat o každém autě, ale nevím jaké to má opodstatnění. Je prostě vidět, že jste vycházel z jakéhosi jednoho článku, co jste si někde přečetl a vaříte z toho pořád. Na Vás je vidět, že jsou Vaše oblíbené značky a potom značky, které nemáte moc v oblibě. Nevím, jaké osobní zkušenosti máte Vy s Galantem z roku 1999, ale můžu Vás ubezpečit, že jezdíme v tomto vozidle denně do práce 4 dospělí chlapi a místa máme dost. Průměrná výška 185cm. Na tomto voze mám najeto 199000km a neměl jsem s ním jediný problém, mimo spotřebních věcí. Navíc jsem ve spojení s dalšími 3 lidmi, kteří vlastní stejný vůz a nějak se ty Vaše pranostiky neplní, tak nevím. Pište si o svých Octávkách,Golfech, Audinách a Mitsubishi nechte na pokoji. Evidenteně o nich nic nevíte.Na závěr: pokud si přečtu Vaše recenze vozidel, tak mám málokdy pocit, že jste objektivní. Sám jsem psal několik recenzí, ale žádná mi zatím nevyšla. Asi jsem měl jiný názor, nežli Vy a tak se Vám to nehodilo. Nechci Vás urážet, ale docela by mě zajímalo, jaké máte vůbec motoristické zkušenosti, připadá mi někdy, že jste tak trochu mimo.