Panebože, kdy už česká vovce přestane psát tyhle bláboly??? V čem myslíš, že je francouz horší, než němec? Většina dílů j ekorporátních, jako např. díly elektroniky, motory, převodovky, ABS a bůhví co ještě. Na tohle už jsem fakt alergickej. Lojza v putyce mně poudal, že woe fracouze, to nedojede nai na vrakáč. Jo, tím se řiď a kup sim českou modlu. Oktávii. Je to nejlepší auto na světě, co na světě, v galaxii, je absolutně bezporuchové, nekradou se, není třeba měnit ani ten blbej olej v motoru, na rozdíl od francouzů.
Možná ti prozdradím tajemství: slyšel jisněkdy o poruchách NAPŘÍKLD rozvodů na francouzskejch autech? Slyšel jis něco o výměnách dílů jako turbo, egr, vstřiky-což se provádí běžně u nemeckých zázraklů z dílny VW, třeba u Pežotů či Fiordů s motory PSA?
Kup si coc cheš, ale přestaň už omílat tu včnou nekonečnou kravinu o nespolehlivosti francouských vozů. Je to už fakt trapný - je rok 2016 a ne 1975, kdy tohe počalo někde s Dačií (R12).
Jo jo, správně píšeš, Pasátů se bojím. Já bych se nebál, vždt Lojza to má a vždycky s tím dojede - aspoň ny podválu, když ne po vlastné ose. Zapomněl jis totiž naspat, že tomu praskají hlavy a kroutí se bloky.
Jaký problém, prosím tě - pouč mě - mělo kdy Mondeo - jakékoliov - se zadní nápravou? Mondeo máme a tohle slyším poprvé.
Kup Mazdu - ta sice bude spolehlivá, ale za pár let bude durch shnilá