Środa 22.08.2018 17:49,
Mazda 3 2.0i, 125kw, r.v. 2013
Ahoj,
chystám se obměnit vozový park. Za svůj aktuální vůz (VW Golf 6, 2.0 TDI, 103kw, 2012 Highline) jsem si vyhlédl Mazdu 3, benzínovej dvoulitr se 125 kw, vyrobenej v r. 2013, najeto 136 tis. km, cenovka 290 tis. Kč. Není to žádný skok kupředu, co se týče omlazení auta, ale toto auto je pro mě srdcovkou , co se týče vzhledu. Tím to i končí, kromě chvály na atmosférické motory od Mazdy a mě sympatického vzhledu jak interieru, tak exterieru, o tom autě prakticky nic nevím. A proto se obracím na Vás a žádám o Vaše názory či poznatky.
Dle prodejce se jedná o vůz ve vynikajícím stavu, v 11/2017 dotaženého ze Slovenska. Počet SK majitelů neznámý. V ČR majitelé dva, první auto po cca půl roce a něco prodal (na můj dotaz proč po tak krátké době, tak si koupil nový), dále si ho koupila ženská z účtárny prodejce, která ho ihned vrátila, protože ji zmizela chladící kapalina a k autu prý ztratila důvěru.
A já se ptám, na co se při prohlídce zaměřit, co si o výše uvedeném myslíte, prostě to do mě hrňte. Mám lehké pochyby z počtu majitelů v ČR za tak krátkou dobu.
Díky, David
reagować