robinx napisał:
Není to mimo mísu - je naopak úsměvné, když si někdo, propagující názor, že co je české to je hezké, dá takovýto nick. Akční hra? Ano, to zjevně plně odpovídá kulturnímu rozhledu dotyčného.
Jinak, je přece lhostejné co by někdo chtěl, nebo nechtěl. Pokud je Spark nebo Panda za přiměřenou cenu, proč si je nekoupit, pokud někomu vyhovuje. V případě Škodovek ale kupující za své peníze PROSTĚ NEDOSTANE PŘIMĚŘENOU HODNOTU. Je možné však připustit, že v posledních týdnech, po slevách u Škody, už vysp...
ještě prosím definujte co jste usoudil z mojí přezdívky, jaký mám podle Vás kulturní rozhled. Vím, že dělám hloupost když se s Vámi "bavím" stejně mi v odpovědi pošlete nějakou věc která bude zesměšňovat atp, jen Vám chci vysvětlit zhruba proč právě projectigi, je to z důvodu toho, že se mi tato hra líbila a tak sem v té době všude začal používat její název jako můj nickname, je to už cca 10let. Jsem správce počítačové síťě jednoho největšího logistického řetězce v Evropě, věřte mám možnost cestovat a setkávat se s ruznými evropskými národy, a stojím si zatím, že žádný jiný národ není vůči sobě samému tak kritický jako český. To je zhruba k mému kulturnímu rozhledu. Co se týká mojí odbornosti o vozidlech, tak moje druhá škola je VoŠ dopravní obor diagnostika silničních vozidel, myslím, že tedy nějakou kvalifikaci na to, abych sem mohl občas něco napsat tedy mám. Čtěte pořádně co jsem napsal, nepíšu otom, že by škodovka měla adekvátní ceny k vozidlům které prodává, ale otom, že mě štve, jak si sami sobě nadáváme, viz reakce na, češi prodaj pivní láhve a půjdou si koupit Ocet ftůru.