Ryšár napisał:
Tak soused v ulici Rovera v dieslu má. Žádná sláva, kouří mu to jak stará kamna, jednou jsem ho odtáhnul já a několikrát místní traktorista. byť je to starší pán a rozhodně to tak nevytáčí, tak při rozjezdu mám pocit, že nechá půl kastle na cestě. Zadní blatníky jsou prožrané, karoserie celkově nelícuje už na první pohled. Interiér je skutečně katastrofální a jestli řidičova sedačka nebyla prosedlá, tak od 100km výše to musejí být pro řidiče doslova muka (první dojem při jízdě na 10 km). Výkon m...
s roverem v dieslu jsem parkrat jel, ma ho kamos a naprosto v pohode, ten tvuj soused bude mit bud nejaky spatny kus, nebo ma 300 000 nalitane. Jinak co se tyce koroze, sam mam rovera (v benzínu) rv 97, nikdy nebyl v garazi a mam ho uplne bez koroze včetně spodku a rezavýho revera jsem ještě na vlastní oči neviděl a to jsem jic viděl opravdu dost.
Rovera v dieslu si každý spíš pochvaluje, jenom musíš koupit tu silnější verzi, dělali dvoulitr neco přes 60 KW (mylím že 63) a něco přes 70 (myslím 74 nebo 77).
Co se týče sedaček velmi komforetní, řidič je v pohodě i po 700 km cestě, jestli ten důchidce odvedle měl proseděné sedačky, tak musel mít nalítané 300 - 400 tisíc. sám mám nalítané něco přes 200 tisíc a sedačka je v neuvěřitelně dobrém stavu