0
powrót

diskuze k tématu: Konec celodenního svícení?

kategorie zaszeregowania tematu:
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 29.03.2005 03:01, sviceni
Je velmi nebezpecne jede-li kolona aut, kde nektera auta sviti a ostatni ne...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 29.03.2005 10:32, Měli by svítit všichni
Podle mě je to mnohem bezpečnější varianta! Stačí, aby bylo trochu pod mrakem a nějaký matný odstín auta a viditelnost toho vozu příliš vysoká není! Vůbec nic by se nestalo, kdyby se mělo svítit pořád. Já jsem jednoznačně zastáncem celoročního svícení!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 29.03.2005 10:32, RE: Měli by svítit všichni
anonym napisał:
Podle mě je to mnohem bezpečnější varianta! Stačí, aby bylo trochu pod mrakem a nějaký matný odstín auta a viditelnost toho vozu příliš vysoká není! Vůbec nic by se nestalo, kdyby se mělo svítit pořád. Já jsem jednoznačně zastáncem celoročního svícení!
Přesně moje slova!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 29.03.2005 10:42, bez předmětu
Já osobně po nastartování auta hned rozsvítím světla a připoutávám se...třeba i na přejetí ulice z jednoho konce na druhý.

A k těm co nesvítí....alespoň jsou vzorným příkladem řidiče idi*ta.....pokud si jich teda bez těch světel všimnem
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 29.03.2005 11:44, svítit
už nekolikrat mi rozsvicena svetla zychranila kuzi - obcas se muze stat, ze vas nekdo z vedlejsi prehledne a ze prusvih - svetla to dost eliminuji. Zase ale nesouhlasim s dalkovymi svetly u motorkaru.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 29.03.2005 14:18, Sviti vzdy!
Rozhodne jsem pro prijeti zakona, ktery by prikazoval svitit i v lete. Kdyz je totiz zejmena v podvecer trochu sero, nekteri ridici uz sviti, ale jini jeste ne. A ja (a nejen ja) mam pak tendenci podvedome predpokladat, ze kdyz auto nesviti, nejede. A to muze byt dost nebezpecne. Takze sviti vzdy!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 30.03.2005 14:45, V létě, ne !
Koukněte, kolik pěšáků, cyklistů se pohybuje mimo zimu po komunikacích - a jak zmizí mezi svíticími auty. Je pár dní teplo a každý, kdo je denně na silnici, si musí všimnout, kolik cyklistů a pěších se objevilo. Proto jsem proti celoročnímu svícení.
A argumentace bezpečností je zavádějící - srovnání se dělá obvykle se severskými státy - ale jaké tam je klima, kolik tam je na komunikacích cyklistů a pěších - to už nikdo nevidí (nebo nechce vidět).
Je dost možné, že "bezpečnost" celoročního svícení může dopadnout jako úprava režimu na přechodech pro chodce.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.