Mirda40 napisał:
Dobrý den,můžete mi poradit?Chceme koupit nový rodinný vůz do 450 000kč,ve finále jsou výše uvedené vozy.Předem bych chtěl sdělit že chápu rozdíl mezi Mpv a crossoverem(suv).Zatím mám tyto poznatky:1)Nissan -plusy=prostorný,hezký design,pohodlné nastupování,posez za volantem,výbava,spotřeba mínusy=1,2 motor tříválec,záruka na 5let za příplatek,málo servisních poboček,drahé pneu,strašně malý kufr2)Kia-plusy=prostorný,v podstatě plná výbava v základu,velký kufr,7let záruka,více servisních poboček,1,6 motor klasická atmosféra asi bude vyšší spotřeba než u nissanu ale věřím že bude méně poruchovýmínusy= snad jen že Kia?Fakt se nemůžeme rozhodnout,nissan je hezký,ale nevím jestli má smysl kupovat crossover(suv)bez pohonu 4x4 a využijuto vůbec?Kia je určitě praktičtější a pro rodinu celkově pohodlnější.Díky za váš názor
Ahoj, v Autožurnálu si stěžovali, že Qashqai nemá průduchy ventilace pro posádku vzadu. Raději si to ověř, protože redaktorům mrzly děti vzadu ikdyž topili na maximum
Ve vaší cenové relaci je mnoho zajímavých aut, Ford C-Max, Citroen C4 Picasso, Golf Sportsvan, ale také Suzki SCross nebo Vitara. Za mě bych bral asi Golf Sportsvan Maraton edici, která je skladem právě ve tvé cenové relaci.