Baruch_Spinoza napisał:
Vypadá to na vzpouru proti Kylie, tak to se musím přidat :) Kylie pořád opakujete dokola to samé jako Jiří Paroubek, ten má zase oblíbenou větu o nějakým francouzským filozofovi a když se dostane do úzkých tak ji vytáhne ať už jde o Otázky VM nebo o Partii na Primě.
... NE ... eee .... NEeeee!
Jasno? Můžete si "vymýšlet" na mou adresu RŮZNÉ věci, ale "... tuhle" "....tuhle" .... karikaturu POLITIKa tedy prosím opravdu NE (k něčemu TAKovému přirovnávána být NEchci!)
PS: Vím že Forester NENí zcela "srovnatelný", ale i tak ho v reálu za LEPŠí volbu pokládám (opravdu).
PPS: Už hóóóódně let rok co rok sleduji Engine of the Year - a když je zmínka/dotaz na NEJHORŠí v dané kategori MOTORizaci (do 2,5 litru) zmínit pro srovnání tu nejlepší - to zas TAK MOC "mimo" spíše NEní ...
Mne vždy "učili", že "uvažovat" se má "v souvislostech" - člověk si tak lépe vše "do-uvědomí" ... prý to tak dělají VŠICHNi ti "inteligentnější" - a teď si NEdělám "legraci"
Ach a Willy 321 - máte pravdu - já to HLÁSILA
- já opravdu JSEM trošičku "hyperaktivní"
Tak fotky se vám "líbily"? NEbojte mám pár nových - příští týden až zas budu v česku - tak je proberu a něco "přidám" (třeba jak Brumla jezdí ,-)
Milý LORDe - jak jsem výše napsala ... zmínit ve stejné kategorii jiný motor to zas TAK "mimo" není - trošičku MOUDŘEJŠí a VZDĚLANĚJŠí (než my 2 dohromady) to tak dělají (a i já to za "správné" pokládám)
Milý mufik(u) - ano do Jeep jsem JEDNOZNAČNĚ doporučila "více"válec BENZÍNový a přestavba na LPG ... to JE (ne špatná - pro takový vůz) "alternativa" - zdá se mi
Milý Willy321 - chlapi se "bojí" takových holčiček jako jsem já? Nu již pár let po světě se rozhlížím a praxi "sbírám" (pravým jménem jsem Emilia Marty) a: "MÁTE PRAVDU" ,-)
Holčičku jako já JEN chlap "s HODNĚ VELKÝMA ......" nebo HODNĚ VELKÝM kontem "ustojí" - a najít jejich "kombinaci" - to byla VELKÁ PRÁCE - věřte mi ,-)
Pěkný den .... VŠEM - máme přeci "Karfreitag"