0
powrót

diskuze k tématu: Jak to chodí na aukci zabavených vozidel?

kategorie zaszeregowania tematu:
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 04.12.2006 00:17, Děkuji, nechci.
Myslím, že ceny prodaných aut jsou téměř stejné, jak kdekoliv jinde v nabídkách a riziko pozdějších právních vad automobilů vysoké.
Samozřejmě záleží na stavu nabízených vozů.
Nechtěl bych se dočkat, až mi přijde někdo auto zabavit, nebo nepůjde přihlásit z důvodu "pochybné" minulosti.
Za to mi možná těch pár tisíc ušetřených korun nestojí.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 04.12.2006 07:12, Dražba
Byl jsem na dražbě jedné nejmenované splátkové spol. začínající na G....,takové šroty a za takové peníze co tam nabízely bych nechtěl ani zadarmo.Jo a ke článku, koupit Thálii za 179, když nová se nabízí od 189tis ????????????????? Dost šílené.Ale každý si tam zajděte ať si uděláte obrázek sami a nejsem ten špatný já co do toho kecá.Ty nejlepší zabavené kusy se přece vůbec neprodávají v aukcích,ale úplně jinak.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 04.12.2006 09:10, RE: Dražba
Tonny napisał:
Byl jsem na dražbě jedné nejmenované splátkové spol. začínající na G....,takové šroty a za takové peníze co tam nabízely bych nechtěl ani zadarmo.Jo a ke článku, koupit Thálii za 179, když nová se nabízí od 189tis ????????????????? Dost šílené.Ale každý si tam zajděte ať si uděláte obrázek sami a nejsem ten špatný já co do toho kecá.Ty nejlepší zabavené kusy se přece vůbec neprodávají v aukcích,ale úplně jinak.
Z vlastní zkušenosti vím, že se zabavují převážně vozy, o kterých "nájemníci" dopředu ví, že je splácet nebudou. Jak se potom k takovému autu chovají, netřeba dodávat. A absence zkušební jízdy taky nezní zrovna přitažlivě...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 04.12.2006 09:28, RE: Dražba
Pepe napisał:
Z vlastní zkušenosti vím, že se zabavují převážně vozy, o kterých "nájemníci" dopředu ví, že je splácet nebudou. Jak se potom k takovému autu chovají, netřeba dodávat. A absence zkušební jízdy taky nezní zrovna přitažlivě...
Nebrat vozy z aukce,vetsina lidi vetsinou naleti,i kdyz vyvolavaci cena zni pekne,prodejni ji vzdy zdaleka prevysi!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 04.12.2006 09:41, RE: Děkuji, nechci.
Peet napisał:
Myslím, že ceny prodaných aut jsou téměř stejné, jak kdekoliv jinde v nabídkách a riziko pozdějších právních vad automobilů vysoké.
Samozřejmě záleží na stavu nabízených vozů.
Nechtěl bych se dočkat, až mi přijde někdo auto zabavit, nebo nepůjde přihlásit z důvodu "pochybné" minulosti.
Za to mi možná těch pár tisíc ušetřených korun nestojí.
Co myslíš tím právní vady ??? Vždyť všechny auta než jdou do dražby projdou Cardetectem a je na ně vyhotovený znalecký posudek. Jsou to hrozný pelechy, to jo, ale právní vady nemají.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 04.12.2006 09:49, RE: Děkuji, nechci.
Tom napisał:
Co myslíš tím právní vady ??? Vždyť všechny auta než jdou do dražby projdou Cardetectem a je na ně vyhotovený znalecký posudek. Jsou to hrozný pelechy, to jo, ale právní vady nemají.
Já sem několik takovýchto vozů vlastnil a byl sem nadmíru spokojen, takže nevidím problém.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 04.12.2006 10:10, RE: Děkuji, nechci.
zigi napisał:
Já sem několik takovýchto vozů vlastnil a byl sem nadmíru spokojen, takže nevidím problém.
Opet si nekdo dela dobre,jen tak dal!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 04.12.2006 11:15, RE: Děkuji, nechci.
zigi napisał:
Opet si nekdo dela dobre,jen tak dal!
.... jo my všichni jsme ZIGI .... hmm, dost úchylné - ale upřímně řečeno, na přezdívku nemá nikdo přednostní nárok.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 04.12.2006 11:21, RE: Děkuji, nechci.
Riccardo napisał:
.... jo my všichni jsme ZIGI .... hmm, dost úchylné - ale upřímně řečeno, na přezdívku nemá nikdo přednostní nárok.
Jo nema narok,ale kdyz uz ji pouzivam jako prvni,tak proc si treba neda zigi2?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 06.12.2006 12:39, Dražby
Už několik let navštěvujeme dražby pořádané soudy a finančními úřady. Jednak si člověk znalý zboží může časem zařídit byt takřka za pakatel a za druhé je to celkem zábava. Problém je,že u aut se na rozdíl od dražby,kde se draží zařízení třeba jen z jednoho bytu s nejasným popisem,zdánlivě vyplatí jet i na druhý konec republiky. No a tak se sejde místo tří,čtyř více méně starých známých třeba sto lidí a to by bylo,aby se nenašlo několik blbců,co se nechají strhnout atmosférou a výsledná cena většinou dosáhne tu bazarovou. Nevím,jak je to leasingovek,ale u soudu,nebo FÚ nemáte možnost si nic vyskoušet,i akumulátory jsou vždy vybité. K dispozici je jen posudek typu "vše odpovídá stáří,gumy jsou ty a ty,nastartovat se nepodařilo.." Záruka žádná. Převod taky není nejsnažší-vlastníkem tu bývá stále povinný a babám na úřadě často protokol o vydražení nestačí. Na dražby aut já rozhodně nejezdím.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.