0
powrót

diskuze k tématu: Rodinné auto do 200.000

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, korejská vozidla
Keyser
ilość wystąpień1
data registracji06.02.2015
Piątek 06.02.2015 10:22, Rodinné auto do 200.000
Dobrý den,

potřeboval bych poradit, chtěli bychom koupit rodinné auto, kombíka do 200.000,- Nejspíš benzín, roční nájezd nestojí za řeč, řekněme do 10.000km. Ani spotřeba není teda rozhodující. Jde mi spíš o spolehlivost, slušné jízdní vlastnosti a určitý komfort. Nechceme Škodovku, tý sme si za celý život užili dost :)
Nevím jestli zabrousit mezi značky jako Hyundai nebo Kia, kde se dá pořídit novější auto relativně levně, nebo se držet vyspělejších značek, ale koupit starší auto. Jak jsem psal, než spotřeba, je pro mě nejdůležitější spolehlivost, levný servis, náhradní díly a komfort auta.

Díky za případné reakce.
reagować
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Wtorek 10.02.2015 23:53, re:
Dobrý den. Pro Váš roční nájezd se hodí automobil s benzínovým motorem. Jelikož hledáte komfortní auto s levnými náhradními díly a servisem, doporučuji Vám Ford Mondeo. Benzínové motory Duratec jsou velmi spolehlivé, stejně jako automobil jako celek. Náhradní díly jsou dostupné bez problémů a jejich cena patří mezi ty nejnižší.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.