Michal napisał:
www.rakar.cz, také nechci dělat reklamu, ale oni si jí prostě zaslouží. Kupoval jsem u nich jedno auto a pokud bych kupoval jinou ojetinu, tak zase jedině tam. Jejich nábídka služeb a dovezených vozidel je prostě na vyšším stupni úrovně..
Tak jsem se podíval na stránky rakar.cz a dovolím si ocitovat několik pasáží ze selce "aktuální nabídka", které se vztahovaly k vozidlu A4; u kterého byla mj. poznámka: "dneska prodáno". Kua, pokud něco prodám, tak to přece stáhnu z nabídky, ne??
CITUJI ZE STRÁNEK:
POPIS VOZU: "...nepatrně osekaná kapota od kamínků, ale Uďo to je napuosto noumáyní. Koroze neexistuje.... ... Interier je úplně stejný, jako když bylo auto nové a to je bez jakékoli nadsázky. Samozřejmě, že je po nekuřákovi. Motoricky jde bezvadně, není co komentovat..... Auto je od jediného majitele (pravděpodobně těžkej kravaťák). Jinak asi nemám, co bych více dodal. Jedná se o ojedinělý kousek, který je naprosto zachovalý, originální a prostě vůbec. Jediné co mi na celé věci mrzí je to, že jsem ujetý na Citroeny, protože si k tomuto kousku nemůže ani jeden čuchnout. Je pravda, že jsem ještě nejel v Cé šestce, ale zase za ty prachy co stojí si můžete koupit tyto Audinky tři.......To se prostě vokecat nedá, to se muší vidět. ... Jste na tahu." KONEC CITACE
No to bych musel být spíše "po tahu", abych k takovému prodejci zavítal. Dělají ze zájemců akorát debily.