0
powrót

diskuze k tématu: tovární LPG Ford

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké palivo vybrat, jaký typ motoru vybrat, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 26.01.2014 22:55, tovární LPG Ford
Dobrý den, prosím o radu ohledně LPG do Fordu Focusu 2,0. Jde mi o jednu věc, po přečtení zdejších témat, kdy se probírají hydroštely apod., mě zajímá, pokud auto přivezu ze zahraničí, kde ford běžně dělá tovární zástavbu LPG. zda-li je to od Fordu nějak ošetřeno, nebo je tam nějaká jiná úprava motoru. Volal jsem do aut. servisu v Praze a bylo mi řečeno, že LPG do Fordu nepatří, po otázce, proč tedy Ford přímo LPG montuje, mi řekli, že neví, že to asi funguje, na případné problémy mi nedokázali odpovědět, máte někdo zkušenost s tovární zástavbou od Fordu ?

díky Pavel Jastrábek
reagować
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Cztwartek 05.06.2014 15:44, re:
Dobrý den. S přestavbou na LPG by neměl být u dvoulitrového motoru problém, pokud se provede kvalitně. Je nutné použít systém přimazávání kvůli ventilovým sedlům, v opačném případě hrozí jejich poškození. Ve vozech s originální zástavbou LPG bývají provedeny úpravy na motoru a palivové soustavě (bývají použity odolnější materiály atd.)
reagować
Jiří K
ilość wystąpień1
data registracji22.01.2015
Cztwartek 22.01.2015 21:28, spolupráce
Dobrý den Pavle,

reaguji na Váš dotaz, protože právě řeším stejný problém a chtěl bych navrhnout v tomto směru spolupráci. Byl by jste pro?
reagować
Ne321
ilość wystąpień196
data registracji02.07.2013
Piątek 23.01.2015 07:26, Dvoulitr
Mam takovy dojem (nemuzu si to overit, protoze se k nam nedovazi), ze dvoulitr v aktualni generaci Fordu Focus uz neni stary osvedceny Duratec, ale ze je to stejne jako u vetsiny konkurence primovstrik a tedy motor z principu nevhodny a velmi problematicky pro LPG vestavbu.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.