0
powrót

diskuze k tématu: Ojeté auto kolem 80 000

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla
reno318
ilość wystąpień1
data registracji13.06.2016
Poniedziałek 13.06.2016 12:28, Ojeté auto kolem 80 000
Zdravím,potřeboval bych poradit s výběrem auta,nejsem kdovíjaký automoto nadšenec,ale hledám něco lehce sportovnějšího z hlediska desingu. Co se týče mých potřeb, tak bych auto využil na takovou tu klasiku ( občasné dojíždění do práce cca 30 km tam i zpět, městské ježdění no a jednou za čas bych ho vytáhl i někam dál) zkrátka neplánuji s ním každodenně brázdit desítky kilometrů Z toho jsem teda usoudil, ze bude pro mě lepší benzín, auto využiji víceméně pro sebe, takže v úvahu by přicházel hatchback,ale uvítám veškeré vaše tipy i s jinou karoserií,cena do těch maximálně 85 000.

Co jsem se díval, tak mě samozřejmě zaujal známý benzíňák Ford focus 1.6 ,popř i dvojkové focusy,ale u nich nevím jaká je pravděpodobnost koupit v moji cenové hladině dobrý kus , dále mi do oka padl Seat Ibiza. Kamarád vlastní Fiat punto grande, který v mých očích taky nevypadá marně,ale dočetl jsem se na něj dost rozporuplné názory.

Každopádně neznám nikoho, kdo by mi nějak poradil, takže budu rád za veškeré rady,tipy a názory

reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.