0
powrót

diskuze k tématu: jaké auto benzín za 130-140 000,- prosím o radu ...

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, jaké palivo vybrat, jaký typ motoru vybrat, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
ilhanek
ilość wystąpień4
data registracji21.04.2016
Środa 27.04.2016 13:49, jaké auto benzín za 130-140 000,- prosím o radu ...
rozhodli jsme se pro koupi jednoho vozu místo dvou... s tím že určitě kombík a otázkou je zda benzín nebo naftu... myslím si pro naše cesty - já do práce 20km(tam a zpět) přítelkyně též, jednou týdně cesta 40km (tam a zpět) že by mohl stačit benzín... většina jízdy je v městském provoze na dálnici se auto nedostane.. delší tratě nad 50km počítám tak jednou do měsíce možná jednou za dva měsíce.. to informace o naší jízdě.. představa je asi taková .. na kilometry moc nehledíme ( pouze rozumně - nedělám si iluze o nestočených tachometrech) ročníkově by se nám zamlouvalo co nejmladší auto ... ale v uvahu beru ročník 2007 a výše... jediné auto co mě tak do všeho nějak zapadá je Ford Focus II 1.6 benzín 16V 74kw .. všude slyším Peugeot, Renault a Citroen nebrat že to jsou francouzi, jiné auto mě tedy nějak hodnocením a trošku parametry nezaujalo... chtěl bych kdyby mi někdo poradil zda je nějaká ještě jiná varianta k našemu výběru a zda se třeba nemusím jít bát do nějakého diesela.. protože plno lidí v okolí mi říká že by se do něj nebálo jít... já na to koukám z toho pohledu, že na diesel jsou dražší díly ... předem všem moc děkuji za odpovědi.. jsem naprostý laik ve světě motorismu... pouze jsem četl články a diskuze MOOOC DĚKUJI ZA RADY
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.