robinx napisał:
Dozvěděl jsem se, někdy v minulých letech, o jednom německém testu, kde Škoda Felicia měla hodnocení dost špatné, jediné co bylo vyzdvihnuto jako excelentní, bylo topení. Bral jsem to s rezervou, myslel jsem, že může jít o rozdíly pro laika téměř nepostřehnutelné, pokud nemá k dispozici okamžité porovnání s jiným vozidlem. Když jsem před lety vyměnil felicii za focus (obojí v naftě) jenom jsem v zimě vzpomínal. A mrzl. Focuse je skutečně problém vytopit a navíc systém cirkulace vzduchu je natoli...
ve firme mame focuse v kombiku 12/2004. kupovany pri najetych cca 150tkm. tedka najeto cca 160 a ozvaly se dorazy na tlumicich. jinak spotreba me celkem prekvapila. pri sluzebni ceste do slovinska cca 7,2 litru(2 lidi a plnej kufr veci) nez sme dojeli na hranice praha-budejovice tak 6,6. slaby topeni: ten samy motor jak v recenzi a musim souhlasit. kdyz prselo, musel vetrak frcet na 3 a jen na sklo, jinak auto zapoceny jak prase, a ze by topilo nejak moc, to se rici taky neda. kolega ma naftu 2003 a rika to same - slabe topeni.slaby motor, kdyz chce clovek predjet, musi dat ne 4, ale 3, a podrzet, pak se to celkem rozjede.jinak celkem slusne auto. celkova spokojenost 2+