0
powrót

diskuze k tématu: dotaz čtenáře: Ford Focus kombi s automatem - jaká motorizace?

kategorie zaszeregowania tematu: automobilky, německá vozidla
danet - redakce TipCars
ilość wystąpień562
data registracji16.11.2012
Cztwartek 28.04.2016 10:37, dotaz čtenáře: Ford Focus kombi s automatem - jaká motorizace?
Dobrý den,

plánujeme koupi Ford Focus kombi do 110.000 Kč.

Máte mnoho příspěvků k tomuto vozu, za což Vám děkuji, ale nikde jsem nenašla článek o automatických převodovkách.

Ročně najedu cca 25.000-30.000 km, denně cesta po dálnici do práce, zvolím naftu, jen nevím jakou motorizaci.

Chtěla bych to, co skoro všichni, spolehlivost, úsporu.

Moc Vás prosím o radu.
Děkuji Veronika
reagować
brin
ilość wystąpień727
data registracji28.03.2011
Cztwartek 28.04.2016 21:44, Kombinace
Vámi požadovanou kombinaci bude obávám se těžké sehnat. Nabízená cena je poměrně nízká, takže seženete jen auta starší 6 nebo 7 let, kde velmi záleží na tom, jak se lidé o ten automat starali. Přičemž pokud se starali, tak ty kusy budou i tak často přes hranici vašeho finančního limitu. Navíc je těch aut pár a není moc z čeho vybírat. Holt vám asi nezbyde, než prostě zkoušet projet s někým zkušeným všechny nově nabídnuté vozy odpovídající vašim požadavkům. Vyplatí se vám to. Automat ve Fordech není ani výrazně nespolehlivý ani výrazně spolehlivý, obecně mnohem více než na typu automatu záleží na uživateli a konkrétním kusu.
reagować
lapida
ilość wystąpień1
data registracji29.04.2016
Piątek 29.04.2016 06:03, automat Focus
děkuji za reakci.
Máte tedy názor ten, že mám zvolit raději manual? Nebo snad jiný typ auta?
Focus jsem zrovna na těchto stránkách našla v 1.6, 1.8. I v 2.0 - s automatem.
Určitě výběr bude za přítomnosti zkušeného mechaninika, jen nevím na jaký ten motor se zaměřit.
U C - Maxe doporučujete raději 1.8 nez 1.6.
Prosím o pomoc.
reagować
brin
ilość wystąpień727
data registracji28.03.2011
Piątek 29.04.2016 11:05, Klidně Focus
Tím jsem v podstatě chtěl říct, že ano, zkuste koupit focus s automatem, ale dejte si u výběru dobrý pozor. Ale to ostatně platí u všech aut ve vašem cenovém rozpětí. Většina bude naleštěná bída. A co se týče C-Maxe, tak 1,8 bude asi lepší volba, ale je to skoro jedno. Hlavně si s sebou vezměte někoho, kdo tomu rozumí a dokáže z prodávajícího vyrazit potřebné informace.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.